5 millió forintot vonzott be gyertyamágiával a győri nyertes!

Július hónapban egy győri férfi ezen gyertyamágia segítségével óriási összegre tett szert. Ugye ti is sokat gondolkodtatok már azon, mi segíthetne az anyagi gyarapodásotokban?

Te azok közé tartozol, akikre anyagi fellendülés vár? Ellenőrizd le ITT!

A gyertyamágia egy viszonylag egyszerű, de igen hatékony mágia. Ha elég kitartó vagy, és pontosan tudod, hogy mikor, mit kell tenned a mágia alkalmával, te is jelentős javulást érhetsz el anyagi területen! Ebben a cikkben elárulom neked, hogy ez a győri férfi milyen mágiával jutott ehhez a nagy összeghez!

Az első és legfontosabb, hogy tudjuk azt, milyen színű gyertyát mire használhatunk. Jelen esetben, ebben a mágiában a zöld gyertya az, amely szükséges, valamint egy üres papír és egy toll.

gyertyamágia

Figyelj az álmaidra, rejtett üzeneteket tartalmazhatnak! Tudd meg ITT a részleteket!

Amikor ezeket előkészítetted, gyújtsd meg a gyertyát, majd írd fel a papírra azt a pénzösszeget, amit szeretnél kérni, valamint az időpontot, amikor azt szeretnéd, hogy megérkezzen hozzád. Az fontos, hogy először reális összeget kérj, ne elérhetetlen összeget írj fel.

Amikor ezzel elkészültél, a papírlapot hajtsd háromszög alakba, majd helyezd a zöld gyertya alá. Amennyiben már ezzel is megvagy, a következő mondatot ismételd, mint egy mantrát:

„Ez a gyertya azért ég, hogy megvilágítsa az utat, melyen ez a pénz elérkezik hozzám!”

Milyen meghatározó események várnak még rád ebben az évben? Nézd meg ITT!

gyertyamágia

A zöld gyertyát végig kell égetni, hogy ez a gyertyamágia sikeres legyen. Hat napon keresztül, minden este ugyanabban az időpontban meg kell ismételned ezt a gyertyamágiát! Amikor letelt a hat nap, tedd be a pénztárcádba a háromszögbe hajtott papírt!Figyelj arra, hogy ne legyen a papír közelében aprópénz!

Mindegy, hogy milyen szerencsejátékkal próbálkozol, ha nincs rajtad rossz energia, eléred a célodat! Legyél kitartó és a siker biztosan nem marad el! Ne feledj el negatív erő vizsgálatot kérni a gyertyamágia végzése előtt Ágnestől a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy valóban sikeres lehessen!

Ezzel a mágiával többen jutottak már nagyobb pénzösszeghez, és ebben az egyik legjobb dolog, hogy otthon is végezheted!

Szeretnél Te is nagyobb összeghez jutni? Kérj pénzbevonzó gyertyamágiát olyan szakemberektől, akik már nem egy embernek segítettek bevonzani szerencse útján nagyobb összeget! Tündér Lilit vagy Ágnest keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert az ő tudásuk nem egy ember életét változtatta meg!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét