CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

5 mágikus tárgy, amitől változást várhatsz!

5mágikustargy

Biztosan Te is érezted már úgy, hogy az életed romokban hever, semmi sem sikerül, amit szeretnél, vagy hogy a szerencse messziről elkerül és minden ellened fordult. Ezek a hatások a negatív, ártó erőknek köszönhetőek, amik akár hosszú évekig fogva tarthatják az adott személyt. Ha valóban úgy érzed, hogy válságban vagy, segítünk, hogyan mássz ki belőle. Kattints IDE!

Ilyenkor az ember a sorsot okolja és beletörődik abba, hogy többé nem lesz jobb az élete. Azt ajánlom, hogy ezt mindenki verje ki a fejéből, mivel a sorsunk a saját magunk által létrehozott életút, amit akkor, és úgy változtatunk meg, amikor, és ahogyan akarunk. Ennek elérése érdekében mágikus tárgyak segítségére van szükségünk, amelyektől látványos változást várhatunk az élet különböző területein.

Ahhoz, hogy egy mágia sikeres legyen, gondosan kiválasztott ezoterikus tárgyakkal kell dolgoznunk. Az eredménytelen szertartás elsődleges oka, hogy az alkalmazott eszközök helytelenül vannak kiválasztva.

Szeretnéd tudni, mely talizmánok segítenek kivédeni a negatív erőket? Akkor kattints IDE!

mágia, pénz bevonzás, pénz, astro24h pénzbevonzás, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Az első mágikus tárgy a zöld gyertya, amivel pénzbevonzó mágiát lehet készíteni.

A zöld gyertyában egyszerre van jelen a négy elem: a föld a szilárd gyertyatest, a víz a folyékony viasz, a tűz a gyertya lángja, a levegő a gyertya hője, és ötödik elemként maga a kérésbe sűrített teremtő erő.

A szertartáshoz naponta egy szál zöld gyertyát kell meggyújtani. Gondolatban képzeljük el, hogy mekkora összeget szeretnénk és milyen jó cél érdekében van szükségünk a kért anyagi segítségre. A mágia hatására beindulnak azok az energiák, amelyek az anyagiakért felelősek. Fokozatosan leépülnek azok a gátló tényezők, amelyek megakadályozták a pénz beérkezését az életedbe.

 

Ha gyökeres változást szeretnél, amihez segítségre van szükséged, akkor hívd Lunczer Juditot, aki az asztrológia kiváló szakembere, mindemellett ilyen jellegű mágiákkal foglalkozik, így ő segít Neked a mágia elvégzésében, és elmondja Neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy milyen pénzbevonzó tárgyak segíthetnek még. Romániából is elérheted a 0903760664(1,61€/p) számon!

ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

Második mágikus erővel bíró elem a só.

Földünkön létezik egy ásvány, mely értékesebb a többinél. Az élethez elengedhetetlen, sokféle felhasználási módját ismerjük, bár a legtöbb ember csak ételízesítőként alkalmazza, pedig tisztító, termékenységet és bőséget fokozó hatással rendelkezik!

A só egy olyan anyag, ami sok babonát vonz. Hagyományosan jólétet hoz, ezért újévkor ajándékozzák, vagy ha új otthonba költözik valaki. Termékenységfokozó hatása is van, ezért kapja a menyasszony az esküvőjén. De leginkább védelmet nyújt a negatív erők ellen.

Véd a fekete mágiával szemben, oltalmaz a negatív energiáktól, szemmel veréstől. Leggyakoribb felhasználási módként át kell szórni egy csipetnyit a bal váll fölött, és az elűzi az odagyűlő rossz erőket, alacsony rezgésszámon működő démonokat, szellemeket.

 

Harmadik mágikus erővel bíró tárgy a rózsakvarcból készített ékszer.

A rózsakvarc a szívcsakra kristálya. A párkapcsolati nehézségek leküzdése érdekében használják ezt a kristályt. Segít továbbá a szülők, testvérek, és gyermekek belső kapcsolatainak rendezésében és erősítésében. Segítségével a közvetlen családi környezetben rejlő problémák, veszekedések, ellentétek orvosolhatóak. Ha szerelmi gondjaid vannak, házastársi nehézségekkel küzdesz, akkor Jázmin jósnő segít a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki feltölti pozitív energiával a rózsakvarcból készített nyakláncodat vagy karkötődet, és elmondja, mely szerelmet bevonzó tárgyakat, praktikákat alkalmazhatod még. A változás szinte elképesztő lesz! Hívd bátran Szolovákiából is a 0900605908(1,61€/p) számon, vagy Szerbiából a 0901855854(120din/p) számon.

Van pár jele annak, miszerint gond van a kapcsolatoddal, házasságoddal. Tudd meg IDE kattintva, melyek ezek!

ezo, jós, jóslás,astro24h jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

A negyedik mágikus tárgy a pénzfa,

amely gyors pénzt, gyors anyagi gyarapodást és szerencsét vonz be tulajdonosának. Továbbá a jólét, a nemesség és az áldás szimbóluma. Érdekesség, hogy az ősi időkben a pénzfát kifejezetten temetkezésekre készítették. A feljegyzések szerint a halottak mellé temették, hogy így biztosítsák az öröklétben is gazdagságát. Ez a hagyomány újjáéledt, viszont az emberek már inkább a jelenlegi életüket szeretnék anyagilag szebbé tenni e mágikus eszköz segítségével.

Az ember élete során mindig törekszik arra, hogy szerencsés, boldog legyen és jólétben, gazdagságban éljen. A pénzkereséshez vezető út néha babonákhoz, hiedelmekhez is kötődik. Higgyünk a mágikus pénzfa erejében és készítsük el egyszerűen.

Az ötödik mágikus tárgy, az elefánt,

a szerencsét bevonzó tárgyak egyike, a siker bevonzásáé. A fából készült elefántoknak hatalmas szerncse energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik: a levertséget, a földhözragadtságot, a befelé fordulást, küzdelem vesztését szimbolizálja. Ha viszont a felfelé nézőt – ellentétét – választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek, a vidámság, az öröm, és a szerencse energiákat teremtjük meg.

Ha úgy érzed, nem hoz Neked szerencsét a tárgy, amelyet kiválasztottál, és nem sikerült bevonzani vele, amit szerettél volna, fontos megszabadulnod a negatív energiáktól, blokkoktól, illetve kérned a tárgyad energetizálását! Asztro Vonalunkon 06 90 633 931 (485 Ft/perc) több jós is foglalkozik ezzel, régóta az ezotéria szakemberei, akár egy jóslással is segíthetnek jobb irányba terelni az életed!

lájk ha tetszik, lájkold és oszd meg,

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391