5 mágikus tárgy, amitől változást várhatsz!

5mágikustargy

Biztosan Te is érezted már úgy, hogy az életed romokban hever, semmi sem sikerül, amit szeretnél, vagy hogy a szerencse messziről elkerül és minden ellened fordult. Ezek a hatások a negatív, ártó erőknek köszönhetőek, amik akár hosszú évekig fogva tarthatják az adott személyt. Ha valóban úgy érzed, hogy válságban vagy, segítünk, hogyan mássz ki belőle. Kattints IDE!

Ilyenkor az ember a sorsot okolja és beletörődik abba, hogy többé nem lesz jobb az élete. Azt ajánlom, hogy ezt mindenki verje ki a fejéből, mivel a sorsunk a saját magunk által létrehozott életút, amit akkor, és úgy változtatunk meg, amikor, és ahogyan akarunk. Ennek elérése érdekében mágikus tárgyak segítségére van szükségünk, amelyektől látványos változást várhatunk az élet különböző területein.

Ahhoz, hogy egy mágia sikeres legyen, gondosan kiválasztott ezoterikus tárgyakkal kell dolgoznunk. Az eredménytelen szertartás elsődleges oka, hogy az alkalmazott eszközök helytelenül vannak kiválasztva.

Szeretnéd tudni, mely talizmánok segítenek kivédeni a negatív erőket? Akkor kattints IDE!

mágia, pénz bevonzás, pénz, astro24h pénzbevonzás, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Az első mágikus tárgy a zöld gyertya, amivel pénzbevonzó mágiát lehet készíteni.

A zöld gyertyában egyszerre van jelen a négy elem: a föld a szilárd gyertyatest, a víz a folyékony viasz, a tűz a gyertya lángja, a levegő a gyertya hője, és ötödik elemként maga a kérésbe sűrített teremtő erő.

A szertartáshoz naponta egy szál zöld gyertyát kell meggyújtani. Gondolatban képzeljük el, hogy mekkora összeget szeretnénk és milyen jó cél érdekében van szükségünk a kért anyagi segítségre. A mágia hatására beindulnak azok az energiák, amelyek az anyagiakért felelősek. Fokozatosan leépülnek azok a gátló tényezők, amelyek megakadályozták a pénz beérkezését az életedbe.

 

Ha gyökeres változást szeretnél, amihez segítségre van szükséged, akkor hívd Lunczer Juditot, aki az asztrológia kiváló szakembere, mindemellett ilyen jellegű mágiákkal foglalkozik, így ő segít Neked a mágia elvégzésében, és elmondja Neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy milyen pénzbevonzó tárgyak segíthetnek még. Romániából is elérheted a 0903760664(1,61€/p) számon!

ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

Második mágikus erővel bíró elem a só.

Földünkön létezik egy ásvány, mely értékesebb a többinél. Az élethez elengedhetetlen, sokféle felhasználási módját ismerjük, bár a legtöbb ember csak ételízesítőként alkalmazza, pedig tisztító, termékenységet és bőséget fokozó hatással rendelkezik!

A só egy olyan anyag, ami sok babonát vonz. Hagyományosan jólétet hoz, ezért újévkor ajándékozzák, vagy ha új otthonba költözik valaki. Termékenységfokozó hatása is van, ezért kapja a menyasszony az esküvőjén. De leginkább védelmet nyújt a negatív erők ellen.

Véd a fekete mágiával szemben, oltalmaz a negatív energiáktól, szemmel veréstől. Leggyakoribb felhasználási módként át kell szórni egy csipetnyit a bal váll fölött, és az elűzi az odagyűlő rossz erőket, alacsony rezgésszámon működő démonokat, szellemeket.

 

Harmadik mágikus erővel bíró tárgy a rózsakvarcból készített ékszer.

A rózsakvarc a szívcsakra kristálya. A párkapcsolati nehézségek leküzdése érdekében használják ezt a kristályt. Segít továbbá a szülők, testvérek, és gyermekek belső kapcsolatainak rendezésében és erősítésében. Segítségével a közvetlen családi környezetben rejlő problémák, veszekedések, ellentétek orvosolhatóak. Ha szerelmi gondjaid vannak, házastársi nehézségekkel küzdesz, akkor Jázmin jósnő segít a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki feltölti pozitív energiával a rózsakvarcból készített nyakláncodat vagy karkötődet, és elmondja, mely szerelmet bevonzó tárgyakat, praktikákat alkalmazhatod még. A változás szinte elképesztő lesz! Hívd bátran Szolovákiából is a 0900605908(1,61€/p) számon, vagy Szerbiából a 0901855854(120din/p) számon.

Van pár jele annak, miszerint gond van a kapcsolatoddal, házasságoddal. Tudd meg IDE kattintva, melyek ezek!

ezo, jós, jóslás,astro24h jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

A negyedik mágikus tárgy a pénzfa,

amely gyors pénzt, gyors anyagi gyarapodást és szerencsét vonz be tulajdonosának. Továbbá a jólét, a nemesség és az áldás szimbóluma. Érdekesség, hogy az ősi időkben a pénzfát kifejezetten temetkezésekre készítették. A feljegyzések szerint a halottak mellé temették, hogy így biztosítsák az öröklétben is gazdagságát. Ez a hagyomány újjáéledt, viszont az emberek már inkább a jelenlegi életüket szeretnék anyagilag szebbé tenni e mágikus eszköz segítségével.

Az ember élete során mindig törekszik arra, hogy szerencsés, boldog legyen és jólétben, gazdagságban éljen. A pénzkereséshez vezető út néha babonákhoz, hiedelmekhez is kötődik. Higgyünk a mágikus pénzfa erejében és készítsük el egyszerűen.

Az ötödik mágikus tárgy, az elefánt,

a szerencsét bevonzó tárgyak egyike, a siker bevonzásáé. A fából készült elefántoknak hatalmas szerncse energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik: a levertséget, a földhözragadtságot, a befelé fordulást, küzdelem vesztését szimbolizálja. Ha viszont a felfelé nézőt – ellentétét – választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek, a vidámság, az öröm, és a szerencse energiákat teremtjük meg.

Ha úgy érzed, nem hoz Neked szerencsét a tárgy, amelyet kiválasztottál, és nem sikerült bevonzani vele, amit szerettél volna, fontos megszabadulnod a negatív energiáktól, blokkoktól, illetve kérned a tárgyad energetizálását! Asztro Vonalunkon 06 90 633 931 (485 Ft/perc) több jós is foglalkozik ezzel, régóta az ezotéria szakemberei, akár egy jóslással is segíthetnek jobb irányba terelni az életed!

lájk ha tetszik, lájkold és oszd meg,

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391