CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

5 mágikus tárgy, amitől változást várhatsz!

5mágikustargy

Biztosan Te is érezted már úgy, hogy az életed romokban hever, semmi sem sikerül, amit szeretnél, vagy hogy a szerencse messziről elkerül és minden ellened fordult. Ezek a hatások a negatív, ártó erőknek köszönhetőek, amik akár hosszú évekig fogva tarthatják az adott személyt. Ha valóban úgy érzed, hogy válságban vagy, segítünk, hogyan mássz ki belőle. Kattints IDE!

Ilyenkor az ember a sorsot okolja és beletörődik abba, hogy többé nem lesz jobb az élete. Azt ajánlom, hogy ezt mindenki verje ki a fejéből, mivel a sorsunk a saját magunk által létrehozott életút, amit akkor, és úgy változtatunk meg, amikor, és ahogyan akarunk. Ennek elérése érdekében mágikus tárgyak segítségére van szükségünk, amelyektől látványos változást várhatunk az élet különböző területein.

Ahhoz, hogy egy mágia sikeres legyen, gondosan kiválasztott ezoterikus tárgyakkal kell dolgoznunk. Az eredménytelen szertartás elsődleges oka, hogy az alkalmazott eszközök helytelenül vannak kiválasztva.

Szeretnéd tudni, mely talizmánok segítenek kivédeni a negatív erőket? Akkor kattints IDE!

Az első mágikus tárgy a zöld gyertya, amivel pénzbevonzó mágiát lehet készíteni.

A zöld gyertyában egyszerre van jelen a négy elem: a föld a szilárd gyertyatest, a víz a folyékony viasz, a tűz a gyertya lángja, a levegő a gyertya hője, és ötödik elemként maga a kérésbe sűrített teremtő erő.

A szertartáshoz naponta egy szál zöld gyertyát kell meggyújtani. Gondolatban képzeljük el, hogy mekkora összeget szeretnénk és milyen jó cél érdekében van szükségünk a kért anyagi segítségre. A mágia hatására beindulnak azok az energiák, amelyek az anyagiakért felelősek. Fokozatosan leépülnek azok a gátló tényezők, amelyek megakadályozták a pénz beérkezését az életedbe.

 

Ha gyökeres változást szeretnél, amihez segítségre van szükséged, akkor hívd Shantit , aki az asztrológia kiváló szakembere, mindemellett ilyen jellegű mágiákkal foglalkozik, így ő segít Neked a mágia elvégzésében, és elmondja Neked a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), hogy milyen pénzbevonzó tárgyak segíthetnek még. Romániából is elérheted a 0903760664(1,61€/p) számon!

Második mágikus erővel bíró elem a só.

Földünkön létezik egy ásvány, mely értékesebb a többinél. Az élethez elengedhetetlen, sokféle felhasználási módját ismerjük, bár a legtöbb ember csak ételízesítőként alkalmazza, pedig tisztító, termékenységet és bőséget fokozó hatással rendelkezik!

A só egy olyan anyag, ami sok babonát vonz. Hagyományosan jólétet hoz, ezért újévkor ajándékozzák, vagy ha új otthonba költözik valaki. Termékenységfokozó hatása is van, ezért kapja a menyasszony az esküvőjén. De leginkább védelmet nyújt a negatív erők ellen.

Véd a fekete mágiával szemben, oltalmaz a negatív energiáktól, szemmel veréstől. Leggyakoribb felhasználási módként át kell szórni egy csipetnyit a bal váll fölött, és az elűzi az odagyűlő rossz erőket, alacsony rezgésszámon működő démonokat, szellemeket.

 

Harmadik mágikus erővel bíró tárgy a rózsakvarcból készített ékszer.

A rózsakvarc a szívcsakra kristálya. A párkapcsolati nehézségek leküzdése érdekében használják ezt a kristályt. Segít továbbá a szülők, testvérek, és gyermekek belső kapcsolatainak rendezésében és erősítésében. Segítségével a közvetlen családi környezetben rejlő problémák, veszekedések, ellentétek orvosolhatóak. Ha szerelmi gondjaid vannak, házastársi nehézségekkel küzdesz, akkor Jázmin jósnő segít a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), aki feltölti pozitív energiával a rózsakvarcból készített nyakláncodat vagy karkötődet, és elmondja, mely szerelmet bevonzó tárgyakat, praktikákat alkalmazhatod még. A változás szinte elképesztő lesz! Hívd bátran Szolovákiából is a 0900605908(1,61€/p) számon, vagy Szerbiából a 0901855854(120din/p) számon.

Van pár jele annak, miszerint gond van a kapcsolatoddal, házasságoddal. Tudd meg IDE kattintva, melyek ezek!

A negyedik mágikus tárgy a pénzfa,

amely gyors pénzt, gyors anyagi gyarapodást és szerencsét vonz be tulajdonosának. Továbbá a jólét, a nemesség és az áldás szimbóluma. Érdekesség, hogy az ősi időkben a pénzfát kifejezetten temetkezésekre készítették. A feljegyzések szerint a halottak mellé temették, hogy így biztosítsák az öröklétben is gazdagságát. Ez a hagyomány újjáéledt, viszont az emberek már inkább a jelenlegi életüket szeretnék anyagilag szebbé tenni e mágikus eszköz segítségével.

Az ember élete során mindig törekszik arra, hogy szerencsés, boldog legyen és jólétben, gazdagságban éljen. A pénzkereséshez vezető út néha babonákhoz, hiedelmekhez is kötődik. Higgyünk a mágikus pénzfa erejében és készítsük el egyszerűen.

Az ötödik mágikus tárgy, az elefánt,

a szerencsét bevonzó tárgyak egyike, a siker bevonzásáé. A fából készült elefántoknak hatalmas szerncse energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik: a levertséget, a földhözragadtságot, a befelé fordulást, küzdelem vesztését szimbolizálja. Ha viszont a felfelé nézőt – ellentétét – választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek, a vidámság, az öröm, és a szerencse energiákat teremtjük meg.

Ha úgy érzed, nem hoz Neked szerencsét a tárgy, amelyet kiválasztottál, és nem sikerült bevonzani vele, amit szerettél volna, fontos megszabadulnod a negatív energiáktól, blokkoktól, illetve kérned a tárgyad energetizálását! Asztro Vonalunkon 06 90 985 921-es (485 Ft/perc) több jós is foglalkozik ezzel, régóta az ezotéria szakemberei, akár egy jóslással is segíthetnek jobb irányba terelni az életed!

lájk ha tetszik, lájkold és oszd meg,

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494