5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

pénzmágia

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen!

Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT 

 

penzugy_tv2

  • Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki az érmékből egy 8-as számot. A 8-as két kört alkot. Mindkét körbe tegyél egy-egy teamécsest, gyújtsd meg és mondd el azt a mantrát, amit Megmondótól mielőbb kérj el a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p)! Hívd fel és írd le a szövegét

 

  • 2.Ehhez a pénzmágiához csak egy zöld gyertyára lesz szükséged. Vésd bele ebbe a gyertyába Emkiel atlantiszi angyal nevét és jelét. Az angyal speciális jelét Xalen kolléganőnktől kérdezheted meg a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p)! Amíg a gyertya ég, ne hagyd el a lakást!

 

A pénzmágia márpedig működik! Ha nem hiszed, bizonyosodj meg róla ITT

 

  • A 3 elem pénzmágiát újévkor kell elvégezned. Szükséged lesz 2018-as földre, tehát még újév előtt gyűjts egy kis földet egy tálba, ültess el egy fémpénzt a földbe és locsold meg 2019-es vízzel. Várd meg az újévet, és akkor engedj egy kis csapvizet. Egy kis papírdarabra írd fel a pénzkódot, amit Aurethieltől kaphatsz meg a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), és tedd azt is a földbe a pénzérme mellé.

 

  • A negyedik pénzmágiához szükséged lesz borra, búzára és békességre. A lelki békét egy meditációval érheted el. Lehet ez egy vezetett meditáció, amit például úgy valósíthatsz meg, hogy felhívod a szakembereink egyikét, vagy úgy, hogy előre megbeszéled velük, hogyan kell, és egyedül végzed el azt.

 

Tölts ki egy pohár vörösbort, szórj egy tálba búzát, és gyújts egy gyertyát. Ha elvégezted a pénz-meditációt, a bort idd meg, a búzát szórd ki az ablakon!

 

Ha gyors sikerekre vágysz, személyre szabott pénzmágiát találsz ITT!  

 

 

  • Az ötödik mágiát 5 napon át kell elvégezned, mégpedig az év utolsó 5 napján. Minden nap adnod kell valakinek valamilyen spontán ajándékot. Fontos, hogy az ajándék kézzel készített legyen és szívből add. Az Univerzum százezerszeresen fizeti vissza az adakozást, ha tiszta szívből jön!

 

Az otthon végezhető mágiák nem működnek minden esetben, és főleg akkor nem, ha valamit nem jól csinálsz, esetleg ha a pénz megérkezését blokkok gátolják! Bizonyosodj meg róla, hogy nálad tiszta a pénz útja, kérj blokkoldást Boszi Katától vagy Bettinától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)!

Már a 2019-es nagy szerencse mágiára is regisztrálhatsz náluk!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408