5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

pénzmágia

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen!

Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT 

 

penzugy_tv2

  • Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki az érmékből egy 8-as számot. A 8-as két kört alkot. Mindkét körbe tegyél egy-egy teamécsest, gyújtsd meg és mondd el azt a mantrát, amit Megmondótól mielőbb kérj el a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p)! Hívd fel és írd le a szövegét

 

  • 2.Ehhez a pénzmágiához csak egy zöld gyertyára lesz szükséged. Vésd bele ebbe a gyertyába Emkiel atlantiszi angyal nevét és jelét. Az angyal speciális jelét Xalen kolléganőnktől kérdezheted meg a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p)! Amíg a gyertya ég, ne hagyd el a lakást!

 

A pénzmágia márpedig működik! Ha nem hiszed, bizonyosodj meg róla ITT

 

  • A 3 elem pénzmágiát újévkor kell elvégezned. Szükséged lesz 2018-as földre, tehát még újév előtt gyűjts egy kis földet egy tálba, ültess el egy fémpénzt a földbe és locsold meg 2019-es vízzel. Várd meg az újévet, és akkor engedj egy kis csapvizet. Egy kis papírdarabra írd fel a pénzkódot, amit Aurethieltől kaphatsz meg a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), és tedd azt is a földbe a pénzérme mellé.

 

  • A negyedik pénzmágiához szükséged lesz borra, búzára és békességre. A lelki békét egy meditációval érheted el. Lehet ez egy vezetett meditáció, amit például úgy valósíthatsz meg, hogy felhívod a szakembereink egyikét, vagy úgy, hogy előre megbeszéled velük, hogyan kell, és egyedül végzed el azt.

 

Tölts ki egy pohár vörösbort, szórj egy tálba búzát, és gyújts egy gyertyát. Ha elvégezted a pénz-meditációt, a bort idd meg, a búzát szórd ki az ablakon!

 

Ha gyors sikerekre vágysz, személyre szabott pénzmágiát találsz ITT!  

 

 

  • Az ötödik mágiát 5 napon át kell elvégezned, mégpedig az év utolsó 5 napján. Minden nap adnod kell valakinek valamilyen spontán ajándékot. Fontos, hogy az ajándék kézzel készített legyen és szívből add. Az Univerzum százezerszeresen fizeti vissza az adakozást, ha tiszta szívből jön!

 

Az otthon végezhető mágiák nem működnek minden esetben, és főleg akkor nem, ha valamit nem jól csinálsz, esetleg ha a pénz megérkezését blokkok gátolják! Bizonyosodj meg róla, hogy nálad tiszta a pénz útja, kérj blokkoldást Boszi Katától vagy Bettinától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p)!

Már a 2019-es nagy szerencse mágiára is regisztrálhatsz náluk!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406