CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod 

 

 

A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.

 

Vannak álmok, amik figyelmeztetnek a bajra. ITT megtalálod őket!

 

  • 1.

Az első jel, amelyről érdemes említést tenni, a telefon rejtegetése. Ez a jel bizony nagyon gyakori és nehezen érzékelhető. Egy párkapcsolat alapja, hogy egymás intim szféráját tiszteletben tartják. Nem turkálhatsz csak úgy párod telefonjában, ahogy Ő sem a tiédben. Viszont észreveheted rajta, ha pánikol egy picit, amikor véletlenül a telefonja a kezedbe akad. A telefont több módon is rejtegetheti párod. Ilyen az, amikor gyakran le van némítva. Ezzel azt akarja elérni, hogy ne legyen információd arról, hogy hányszor keresik vagy éppen hányszor kap üzenetet. Az internet gyakori lekapcsolása a mobilon, szintén a rejtegetés egyik módja. Azaz, amikor hazaér, hirtelen nem lesz online. Nagyon intő jel az, különösen férfiaknál, ha hirtelen magával kezdi vinni a wc-re telefont. Ilyenkor az üzeneteit nézi meg, amelyeket előled akar elrejteni.

Párod furcsán viselkedik, rejtegeti a telefonját? Tudd meg, mit mond egy jósnő! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), kérj tanácsot a legjobbtól! 

tv2_szerelembevonzas

Derítsd ki ITT, melyik csillagjeggyel járhatsz a legjobban!

 

  • 2.

Hirtelen és indokolatlan életmódváltás. Sokszor azt gondolják, hogy végre ad magára, nincs veszély, csak egészséges szeretne lenni. Fel sem ébred a gyanú, hogy valakinek tetszeni akar. A férfiak szinte kivirulnak, ha van valaki. Őrült módon sportolni kezdenek, miközben a hölgyek meg azért akarnak változni, mert talán nyitottak lennének valakire. Nem minden életmódváltás jelent veszélyt, de nagyon sokszor utal arra, hogy valaki más is a képben van. A szerelmi háromszög egy darabig működik, de miután kiderül az igazság, az szinte mindig a kapcsolat végét jelenti.

 

  • 3.

Az árulkodó szagok és illatok. Ne a másik nő parfümjét keresd, az nagyon ritka hiba. Párod, ha félrelép, másképpen és máskor ér haza munkából, mint ahogy megszoktad. A párkapcsolat egy idő után megkopik, senki sem illatozik munka után. Ha párod egy ideje mégis nagyon figyel magára, sőt, illatozik munka után, az baj! Oka van annak, hogy hirtelen tisztábban ér haza, mint ahogy elindult. A túlórák, a sok munka, ha mindig ennyire tiszta, könnyen lehet, hogy csak kifogás. Valaki van, akinek tetszeni akar, lehet egy hely, ahol tisztálkodik. Amikor ezt a jelet felfedezed, akkor már nagyon komoly veszélyben van a kapcsolat!

Párod tisztábban ér haza a munkából, mint ahogy elment? Már biztos vagy abban, hogy van valaki? Mindezek után te meg akarod menteni a családod, nem akarod, hogy minden szétessen? Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), aki segíthet megmenteni a kapcsolatod! 

 

ITT találod a 2019-es év leginkább összeillő csillagjegyeit!

szerelem_tv2

  • 4.

Az étkezési szokások változása is jelezheti. Lehet ez a kialakuló szerelmi háromszög jele. Ha párod keveset eszik, vagy egyáltalán nem eszik, az jelentheti azt is, hogy valahol máshol már evett. Sok nő a férfiakat a hasukon keresztül akarják megfogni. Ilyenkor a munkahelyen is kényeztetve vannak a férfiak. Kapnak egy kis kóstolót, ami egy idő után mindennapossá is válhat. A másik véglet már a rendszeres együtt étkezés, ilyenkor nagyon észrevehető az étvágy csökkenése, nem csak a vacsora asztalnál. Vannak esetek, amikor kétszer is vacsoráznak az érintettek, ilyenkor jel lehet az elhízás is. A másik véglet, amikor többet eszik párod, de nem hízik. A félrelépés energia, az energia megnövekedik, amikor valaki a képbe kerül.

 

  • 5.

Új szokások az ágyban. Igen, hirtelen túl sok dolgot vet be a párod. Mintha nem is Ő lenne, eltér a megszokottól. Egy-egy újítás gyakran előfordulhat, de amikor tömegével lep meg a párod, annak bizony oka lehet. Az ok pedig egyszerű. Ha valaki más van a képben, annak a valakinek teljesen más a szexuális igénye. Sok új dolog lép be a párod életébe, amelyekhez alkalmazkodni akar. Így otthon is változik, teljesen meglepő és meghökkentő dolgokat mondhat vagy kérhet. Az érintése, de akár az együttlét minősége, valahogy jobb, különösen a szerelmi háromszög kialakulásának a kezdetén. Később viszont nagyon eltávolodtok egymástól, ami szintén arra utal, hogy veszélyben van a kapcsolat!

 

Valami megváltozott? Már a puszik, az összebújás, a meghitt beszélgetések is elmaradnak? Hívd Megmondót vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik előtt nincs titok, és leleplezhetik, ha harmadik személy van a dologban!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391