CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod 

 

 

A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.

 

Vannak álmok, amik figyelmeztetnek a bajra. ITT megtalálod őket!

 

  • 1.

Az első jel, amelyről érdemes említést tenni, a telefon rejtegetése. Ez a jel bizony nagyon gyakori és nehezen érzékelhető. Egy párkapcsolat alapja, hogy egymás intim szféráját tiszteletben tartják. Nem turkálhatsz csak úgy párod telefonjában, ahogy Ő sem a tiédben. Viszont észreveheted rajta, ha pánikol egy picit, amikor véletlenül a telefonja a kezedbe akad. A telefont több módon is rejtegetheti párod. Ilyen az, amikor gyakran le van némítva. Ezzel azt akarja elérni, hogy ne legyen információd arról, hogy hányszor keresik vagy éppen hányszor kap üzenetet. Az internet gyakori lekapcsolása a mobilon, szintén a rejtegetés egyik módja. Azaz, amikor hazaér, hirtelen nem lesz online. Nagyon intő jel az, különösen férfiaknál, ha hirtelen magával kezdi vinni a wc-re telefont. Ilyenkor az üzeneteit nézi meg, amelyeket előled akar elrejteni.

Párod furcsán viselkedik, rejtegeti a telefonját? Tudd meg, mit mond egy jósnő! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), kérj tanácsot a legjobbtól! 

tv2_szerelembevonzas

Derítsd ki ITT, melyik csillagjeggyel járhatsz a legjobban!

 

  • 2.

Hirtelen és indokolatlan életmódváltás. Sokszor azt gondolják, hogy végre ad magára, nincs veszély, csak egészséges szeretne lenni. Fel sem ébred a gyanú, hogy valakinek tetszeni akar. A férfiak szinte kivirulnak, ha van valaki. Őrült módon sportolni kezdenek, miközben a hölgyek meg azért akarnak változni, mert talán nyitottak lennének valakire. Nem minden életmódváltás jelent veszélyt, de nagyon sokszor utal arra, hogy valaki más is a képben van. A szerelmi háromszög egy darabig működik, de miután kiderül az igazság, az szinte mindig a kapcsolat végét jelenti.

 

  • 3.

Az árulkodó szagok és illatok. Ne a másik nő parfümjét keresd, az nagyon ritka hiba. Párod, ha félrelép, másképpen és máskor ér haza munkából, mint ahogy megszoktad. A párkapcsolat egy idő után megkopik, senki sem illatozik munka után. Ha párod egy ideje mégis nagyon figyel magára, sőt, illatozik munka után, az baj! Oka van annak, hogy hirtelen tisztábban ér haza, mint ahogy elindult. A túlórák, a sok munka, ha mindig ennyire tiszta, könnyen lehet, hogy csak kifogás. Valaki van, akinek tetszeni akar, lehet egy hely, ahol tisztálkodik. Amikor ezt a jelet felfedezed, akkor már nagyon komoly veszélyben van a kapcsolat!

Párod tisztábban ér haza a munkából, mint ahogy elment? Már biztos vagy abban, hogy van valaki? Mindezek után te meg akarod menteni a családod, nem akarod, hogy minden szétessen? Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), aki segíthet megmenteni a kapcsolatod! 

 

ITT találod a 2019-es év leginkább összeillő csillagjegyeit!

szerelem_tv2

  • 4.

Az étkezési szokások változása is jelezheti. Lehet ez a kialakuló szerelmi háromszög jele. Ha párod keveset eszik, vagy egyáltalán nem eszik, az jelentheti azt is, hogy valahol máshol már evett. Sok nő a férfiakat a hasukon keresztül akarják megfogni. Ilyenkor a munkahelyen is kényeztetve vannak a férfiak. Kapnak egy kis kóstolót, ami egy idő után mindennapossá is válhat. A másik véglet már a rendszeres együtt étkezés, ilyenkor nagyon észrevehető az étvágy csökkenése, nem csak a vacsora asztalnál. Vannak esetek, amikor kétszer is vacsoráznak az érintettek, ilyenkor jel lehet az elhízás is. A másik véglet, amikor többet eszik párod, de nem hízik. A félrelépés energia, az energia megnövekedik, amikor valaki a képbe kerül.

 

  • 5.

Új szokások az ágyban. Igen, hirtelen túl sok dolgot vet be a párod. Mintha nem is Ő lenne, eltér a megszokottól. Egy-egy újítás gyakran előfordulhat, de amikor tömegével lep meg a párod, annak bizony oka lehet. Az ok pedig egyszerű. Ha valaki más van a képben, annak a valakinek teljesen más a szexuális igénye. Sok új dolog lép be a párod életébe, amelyekhez alkalmazkodni akar. Így otthon is változik, teljesen meglepő és meghökkentő dolgokat mondhat vagy kérhet. Az érintése, de akár az együttlét minősége, valahogy jobb, különösen a szerelmi háromszög kialakulásának a kezdetén. Később viszont nagyon eltávolodtok egymástól, ami szintén arra utal, hogy veszélyben van a kapcsolat!

 

Valami megváltozott? Már a puszik, az összebújás, a meghitt beszélgetések is elmaradnak? Hívd Megmondót vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik előtt nincs titok, és leleplezhetik, ha harmadik személy van a dologban!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494