CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

5 “angyali” film, amit látnod kell

5 angyali film, amit látnod kell

Az angyalok létezése megosztja a 21. század társadalmát, sokan hiszik, hogy ők mindig segítenek nekünk, mások egyáltalán nem hisznek ebben, és megint mások nem tudják, hogy mit gondoljanak az egészről.

Az angyali lények misztikus történetei megihlették már az összes művészeti ágat, hiszen kezdve a képzőművészettől a festészetig, mindenhol megjelennek a földöntúli lények stilizált változatai. Az irodalomban és a filmművészetben is újra meg újra felbukkannak olyan alkotások, amelyek annyira jól sikerültek, hogy még azokat is megingatják és elgondolkodtatják, akik egyébként nem hisznek a túlvilági erők létezésében.

Az angyalok segítenek vágyaid elérésében, az anyagi helyzeted javításában, vagy a rossz szellemek távoltartásában. Hogy hogyan? Megtudod ITT!

Ha azon kapod magad, hogy olyan dalt dúdolsz, amiben angyal szerepel, vagy szívesen nézel angyalos filmeket, akkor bizonyára különleges kapcsolatod van a túlvilággal, és valaki üzenni szeretne neked! Hogy mely dalokban szerepel angyal? Nézd meg ITT!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Íme néhány film a  teljesség igénye nélkül, amely mind történet, mind képi megjelenítés szempontjából hitelesen mesél egy varázslatos világról, amely, ahogy az egyik film címe is sugallja, „távol van tőlünk és mégis közel”,  rejtve van a szemünk elől, mégis karnyújtásnyira van tőlünk.

Azokat a filmeket válogattuk össze, amelyek vélhetően spirituális rendező munkája nyomán születtek, és amelyek inspirálóan gondolják tovább egy másik dimenzió létjogosultságát.

Kételkedsz az angyalok létezésében? Kattints IDE és többé nem fogsz!

 

1. Berlin felett az ég

A kevésbé ismert, eredeti változata az Angyalok városa című filmnek. Kevesen ismerik, mert a Meg Ryan és Nicolas Cage-féle változat vált ismertté és közkedveltté. Ha Te már hallottál erről a filmről, esetleg láttad is, akkor ez egy jel, hogy kiválasztott vagy, és az angyalok üzenni szeretnének Neked!

 

2. Távol és mégis közel

Egy újabb film, amelyben egy angyal feláldozza halhatatlanságát, hogy segíthessen egy gyermeknek. Köztudott, hogy a gyerekek őrangyalai sokkal erőteljesebb közbeavatkozásra képesek, hiszen a gyerekek többsége látja és felhatalmazza őket a segítésre. A Te őrangyalod is készen áll, hogy segítsen Neked, de az engedélyedre vár. Ha Te nem tudsz kommunikálni vele, hogy elmondd, igen felhatalmazod őt, hogy a segítségedre legyen, akkor vedd igénybe angyalkommunikátoraink szakértelmét, akik segítenek felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal!

 

3. Angyalok városa

Angyalok városa

 

Te is gondolkodtál már azon, mi vár rád a halál után? Vajon vár valaki, aki átvezet a másik világba, vagy Neked kell megtalálnod az utat? Wim Venders víziója szerint angyalok fogadnak minket a halál pillanatában, akik kedvesen kézen fognak és elvezetnek a fénybe, ahol találkozhatunk a rokonainkkal, eltávozott szeretteinkkel. Egy ilyen kísérő feladatát teljesítő angyal szerelméről, a szerelem halhatatlanságáról, illetve a halandó szerelem korlátairól mesél a film. Ha még nem láttad, semmiképpen ne hagyd ki. Ha tudni szeretnéd, melyik angyal vár majd téged a végső pillanatban, és ki az, aki addig is segít az utadon, hívd a kollégáinkat és tudd meg a választ most!

 

4. Gábriel

Az emberiség félelme az örök sötétségtől ott motoszkál a kollektív tudattalanban. Ha nem is gondoltál rá, valahol mélyen te is tartasz attól, hogy egyszer csak nem süt ki a nap és örök sötétségre lesznek ítélve a föld lakói. Shanne Abbes vízióját a sötétségről és a fény győzelméről a sötétség fölött mindenképpen érdemes megnézni.

Ha Neked is vannak félelmeid, félsz a sötétben, tartasz a világvégétől, akkor tudd meg most, hogy miért vannak ezek a félelmeid, és kérj védelmet a kollégáinktól!

5. Michael

Álmodoztál már arról, hogy beleszeretsz a tökéletes pasiba, aki viszont szeret és egy váratlan pillanatban kiderül róla, hogy valami különleges ereje, képessége van? Ha igen, akkor ez a film neked való, mert könnyedén azonosulni tudsz majd a film női főszereplőjével.

John Travolta, aki a viselkedését tekintve nem éppen egy “földre szállt angyal”, sokakat meglep, hogy ő mégis igazi angyallény. A filmből kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik, és ha nem hiszel a másik dimenzió létezésében, akkor járj utána, és előbb-utóbb megtudod az igazat. Tedd ezt te is, olvass utána, vagy kérd kollégáinkat, hogy segítsenek megbizonyosodni arról, amit mindig is sejtettél!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Szeretnéd tudni a személyre szabott angyali üzenetedet? Vagy arra vagy kíváncsi, hogy melyik angyaltól kérhetsz segítséget, ki vigyáz rád? Akkor keresd fel Ágnes jósnőt vagy Eugéniát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mindezt megválaszolják neked! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330

Szeretettel köszöntelek! Ariel jósnő vagyok! Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy más vagyok, mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet Dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok a szertartásaimhoz. Megérzéseimet a cigánykártya által erősítem meg. A negatív eneregiákat ingával és radiesztézia-pálcával mérem be és találom meg. Több bűnesetet is megoldottam már megérzéseimnek köszönhetően azoknak, akik ilyen gonddal fordultak […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 312