5 “angyali” film, amit látnod kell

5 angyali film, amit látnod kell

Az angyalok létezése megosztja a 21. század társadalmát, sokan hiszik, hogy ők mindig segítenek nekünk, mások egyáltalán nem hisznek ebben, és megint mások nem tudják, hogy mit gondoljanak az egészről.

Az angyali lények misztikus történetei megihlették már az összes művészeti ágat, hiszen kezdve a képzőművészettől a festészetig, mindenhol megjelennek a földöntúli lények stilizált változatai. Az irodalomban és a filmművészetben is újra meg újra felbukkannak olyan alkotások, amelyek annyira jól sikerültek, hogy még azokat is megingatják és elgondolkodtatják, akik egyébként nem hisznek a túlvilági erők létezésében.

Az angyalok segítenek vágyaid elérésében, az anyagi helyzeted javításában, vagy a rossz szellemek távoltartásában. Hogy hogyan? Megtudod ITT!

Ha azon kapod magad, hogy olyan dalt dúdolsz, amiben angyal szerepel, vagy szívesen nézel angyalos filmeket, akkor bizonyára különleges kapcsolatod van a túlvilággal, és valaki üzenni szeretne neked! Hogy mely dalokban szerepel angyal? Nézd meg ITT!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Íme néhány film a  teljesség igénye nélkül, amely mind történet, mind képi megjelenítés szempontjából hitelesen mesél egy varázslatos világról, amely, ahogy az egyik film címe is sugallja, „távol van tőlünk és mégis közel”,  rejtve van a szemünk elől, mégis karnyújtásnyira van tőlünk.

Azokat a filmeket válogattuk össze, amelyek vélhetően spirituális rendező munkája nyomán születtek, és amelyek inspirálóan gondolják tovább egy másik dimenzió létjogosultságát.

Kételkedsz az angyalok létezésében? Kattints IDE és többé nem fogsz!

 

1. Berlin felett az ég

A kevésbé ismert, eredeti változata az Angyalok városa című filmnek. Kevesen ismerik, mert a Meg Ryan és Nicolas Cage-féle változat vált ismertté és közkedveltté. Ha Te már hallottál erről a filmről, esetleg láttad is, akkor ez egy jel, hogy kiválasztott vagy, és az angyalok üzenni szeretnének Neked!

 

2. Távol és mégis közel

Egy újabb film, amelyben egy angyal feláldozza halhatatlanságát, hogy segíthessen egy gyermeknek. Köztudott, hogy a gyerekek őrangyalai sokkal erőteljesebb közbeavatkozásra képesek, hiszen a gyerekek többsége látja és felhatalmazza őket a segítésre. A Te őrangyalod is készen áll, hogy segítsen Neked, de az engedélyedre vár. Ha Te nem tudsz kommunikálni vele, hogy elmondd, igen felhatalmazod őt, hogy a segítségedre legyen, akkor vedd igénybe angyalkommunikátoraink szakértelmét, akik segítenek felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal!

 

3. Angyalok városa

Angyalok városa

 

Te is gondolkodtál már azon, mi vár rád a halál után? Vajon vár valaki, aki átvezet a másik világba, vagy Neked kell megtalálnod az utat? Wim Venders víziója szerint angyalok fogadnak minket a halál pillanatában, akik kedvesen kézen fognak és elvezetnek a fénybe, ahol találkozhatunk a rokonainkkal, eltávozott szeretteinkkel. Egy ilyen kísérő feladatát teljesítő angyal szerelméről, a szerelem halhatatlanságáról, illetve a halandó szerelem korlátairól mesél a film. Ha még nem láttad, semmiképpen ne hagyd ki. Ha tudni szeretnéd, melyik angyal vár majd téged a végső pillanatban, és ki az, aki addig is segít az utadon, hívd a kollégáinkat és tudd meg a választ most!

 

4. Gábriel

Az emberiség félelme az örök sötétségtől ott motoszkál a kollektív tudattalanban. Ha nem is gondoltál rá, valahol mélyen te is tartasz attól, hogy egyszer csak nem süt ki a nap és örök sötétségre lesznek ítélve a föld lakói. Shanne Abbes vízióját a sötétségről és a fény győzelméről a sötétség fölött mindenképpen érdemes megnézni.

Ha Neked is vannak félelmeid, félsz a sötétben, tartasz a világvégétől, akkor tudd meg most, hogy miért vannak ezek a félelmeid, és kérj védelmet a kollégáinktól!

5. Michael

Álmodoztál már arról, hogy beleszeretsz a tökéletes pasiba, aki viszont szeret és egy váratlan pillanatban kiderül róla, hogy valami különleges ereje, képessége van? Ha igen, akkor ez a film neked való, mert könnyedén azonosulni tudsz majd a film női főszereplőjével.

John Travolta, aki a viselkedését tekintve nem éppen egy “földre szállt angyal”, sokakat meglep, hogy ő mégis igazi angyallény. A filmből kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik, és ha nem hiszel a másik dimenzió létezésében, akkor járj utána, és előbb-utóbb megtudod az igazat. Tedd ezt te is, olvass utána, vagy kérd kollégáinkat, hogy segítsenek megbizonyosodni arról, amit mindig is sejtettél!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Szeretnéd tudni a személyre szabott angyali üzenetedet? Vagy arra vagy kíváncsi, hogy melyik angyaltól kérhetsz segítséget, ki vigyáz rád? Akkor keresd fel Ágnes jósnőt vagy Eugéniát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mindezt megválaszolják neked! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530