5 “angyali” film, amit látnod kell

5 angyali film, amit látnod kell

Az angyalok létezése megosztja a 21. század társadalmát, sokan hiszik, hogy ők mindig segítenek nekünk, mások egyáltalán nem hisznek ebben, és megint mások nem tudják, hogy mit gondoljanak az egészről.

Az angyali lények misztikus történetei megihlették már az összes művészeti ágat, hiszen kezdve a képzőművészettől a festészetig, mindenhol megjelennek a földöntúli lények stilizált változatai. Az irodalomban és a filmművészetben is újra meg újra felbukkannak olyan alkotások, amelyek annyira jól sikerültek, hogy még azokat is megingatják és elgondolkodtatják, akik egyébként nem hisznek a túlvilági erők létezésében.

Az angyalok segítenek vágyaid elérésében, az anyagi helyzeted javításában, vagy a rossz szellemek távoltartásában. Hogy hogyan? Megtudod ITT!

Ha azon kapod magad, hogy olyan dalt dúdolsz, amiben angyal szerepel, vagy szívesen nézel angyalos filmeket, akkor bizonyára különleges kapcsolatod van a túlvilággal, és valaki üzenni szeretne neked! Hogy mely dalokban szerepel angyal? Nézd meg ITT!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Íme néhány film a  teljesség igénye nélkül, amely mind történet, mind képi megjelenítés szempontjából hitelesen mesél egy varázslatos világról, amely, ahogy az egyik film címe is sugallja, „távol van tőlünk és mégis közel”,  rejtve van a szemünk elől, mégis karnyújtásnyira van tőlünk.

Azokat a filmeket válogattuk össze, amelyek vélhetően spirituális rendező munkája nyomán születtek, és amelyek inspirálóan gondolják tovább egy másik dimenzió létjogosultságát.

Kételkedsz az angyalok létezésében? Kattints IDE és többé nem fogsz!

 

1. Berlin felett az ég

A kevésbé ismert, eredeti változata az Angyalok városa című filmnek. Kevesen ismerik, mert a Meg Ryan és Nicolas Cage-féle változat vált ismertté és közkedveltté. Ha Te már hallottál erről a filmről, esetleg láttad is, akkor ez egy jel, hogy kiválasztott vagy, és az angyalok üzenni szeretnének Neked!

 

2. Távol és mégis közel

Egy újabb film, amelyben egy angyal feláldozza halhatatlanságát, hogy segíthessen egy gyermeknek. Köztudott, hogy a gyerekek őrangyalai sokkal erőteljesebb közbeavatkozásra képesek, hiszen a gyerekek többsége látja és felhatalmazza őket a segítésre. A Te őrangyalod is készen áll, hogy segítsen Neked, de az engedélyedre vár. Ha Te nem tudsz kommunikálni vele, hogy elmondd, igen felhatalmazod őt, hogy a segítségedre legyen, akkor vedd igénybe angyalkommunikátoraink szakértelmét, akik segítenek felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal!

 

3. Angyalok városa

Angyalok városa

 

Te is gondolkodtál már azon, mi vár rád a halál után? Vajon vár valaki, aki átvezet a másik világba, vagy Neked kell megtalálnod az utat? Wim Venders víziója szerint angyalok fogadnak minket a halál pillanatában, akik kedvesen kézen fognak és elvezetnek a fénybe, ahol találkozhatunk a rokonainkkal, eltávozott szeretteinkkel. Egy ilyen kísérő feladatát teljesítő angyal szerelméről, a szerelem halhatatlanságáról, illetve a halandó szerelem korlátairól mesél a film. Ha még nem láttad, semmiképpen ne hagyd ki. Ha tudni szeretnéd, melyik angyal vár majd téged a végső pillanatban, és ki az, aki addig is segít az utadon, hívd a kollégáinkat és tudd meg a választ most!

 

4. Gábriel

Az emberiség félelme az örök sötétségtől ott motoszkál a kollektív tudattalanban. Ha nem is gondoltál rá, valahol mélyen te is tartasz attól, hogy egyszer csak nem süt ki a nap és örök sötétségre lesznek ítélve a föld lakói. Shanne Abbes vízióját a sötétségről és a fény győzelméről a sötétség fölött mindenképpen érdemes megnézni.

Ha Neked is vannak félelmeid, félsz a sötétben, tartasz a világvégétől, akkor tudd meg most, hogy miért vannak ezek a félelmeid, és kérj védelmet a kollégáinktól!

5. Michael

Álmodoztál már arról, hogy beleszeretsz a tökéletes pasiba, aki viszont szeret és egy váratlan pillanatban kiderül róla, hogy valami különleges ereje, képessége van? Ha igen, akkor ez a film neked való, mert könnyedén azonosulni tudsz majd a film női főszereplőjével.

John Travolta, aki a viselkedését tekintve nem éppen egy “földre szállt angyal”, sokakat meglep, hogy ő mégis igazi angyallény. A filmből kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik, és ha nem hiszel a másik dimenzió létezésében, akkor járj utána, és előbb-utóbb megtudod az igazat. Tedd ezt te is, olvass utána, vagy kérd kollégáinkat, hogy segítsenek megbizonyosodni arról, amit mindig is sejtettél!

 jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Szeretnéd tudni a személyre szabott angyali üzenetedet? Vagy arra vagy kíváncsi, hogy melyik angyaltól kérhetsz segítséget, ki vigyáz rád? Akkor keresd fel Ágnes jósnőt vagy Eugéniát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mindezt megválaszolják neked! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619