4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz

 

Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a partnere nem is számít, és lehet, nem is emlékszik rá?!

 

  • Mi a horoszkópod? Elmondom ITT, mennyi szexre van szükséged!

 

 

Valahogy nincs meg a szexszel kapcsolatos arany középút. Beszéljünk a szexről, mert az segít összehozni a nőt és a férfit, akik teljesen egymás ellentétei. Merjünk kérdezni, merjünk javítani, és gondolkodjunk el azon, mit és miért szeretne a másik fél. Vagy mit miért csinál, kérdez.

Ilyen kérdésekben sokat segít a szexhoroszkóp, vagy a Csillagjegyek az ágyban sorozat elolvasása is. De fontos, hogy a kínos szex kérdésekre is tudjuk a választ.

tv2_szerelembevonzas

  • Nézd meg a párod kedvenc szexpózát ITT, csillagjegye elárulja!

 

 

  • A nagy pornó kérdés

Sok nőt zavar, ha a pasija pornót néz. Ilyenkor féltékenyek a filmben szereplő nőkre, azt hiszik, hogy a pasinak jobban bejön a „művésznő”. Illetve azt gondolják, bennük van valamilyen hiányosság, amit a pasi pornóval pótol.

A legtöbb pasi ezért inkább titokban néz pornót. A többség elmondása szerint, nem helyettesítik a filmben szereplő lányok a barátnőjüket, hiszen a filmet csak nézi, hogy a szemét kielégítse, és érzelmeket nem táplál a színészek iránt.

A nők is néznek pornót, persze letagadják. Azt meg végképp letagadják, hogy őket is érdekli, és vizuálisan kielégíti. Persze a pornónézésnek van beteges fokozata is, amikor az illető már tényleg túlzásba viszi, de alapjáraton nem lehetséges, hogy ezt a kérdést a nők fújják fel és sumákolják el?

 

  • Az orális szex kérdés

Egy csomó pasi letagadja azt, hogy vágyik az orális szexre, mert attól fél, hogy ezzel megbántja a nőt. Egy csomó pasi hazudik abban, hogy nem vágyik több orális szexre, vagy gyakoribb orális előjátékra.

Nagyon sokan elfogadhatatlannak és undorítónak tartják, és el sem tudják képzelni.

Sokan letagadják, hogy csinálják, vagy valaha is próbálták.

Viszont a kutatások szerint a nők és a pasik is egyformán vágynak az orális szexre.

Ha szeretünk valakit, fontos, hogy ismerjük a vágyait, és bátran mondjuk el, hogy mi jó nekünk. A párunk előtt ne legyünk álszentek!

 

  • ITT minden kiderül a Bakról, ami a szexet illeti!

 

  • Elég jó vagyok-e neki? Biztosan élvezi?

Önmarcangolás, kérdések sorozata. Felesleges gondolatok. Szex közben érezhetőnek kell lennie mindkét fél részéről, hogy élvezi a szexet vagy sem. Szex után felesleges feltenni ezeket a kérdéseket a párunknak. Az utójáték is a szex része. És ekkor, mindkét fél a testbeszédével el tudja mondani a másiknak, hogy elégedett vagy sem. Amennyiben a testbeszéd arról árulkodik, hogy nem, rövid idő elteltével meg kell beszélni a problémát.

  • Nem vagy egy darab hús!

Sok post, cikk megjelenik mostanában arról, hogy egyre több szexpartner kereső oldalt használnak. Elgondolkodtató, hogy rendben van-e ez így? Nők és férfiak azzal a céllal mennek, hogy minimális érzelmi kötődés nélkül, sorozatban akár több ismeretlen személlyel is szexeljenek. Oké, hogy itt is születnek párkapcsolatok, de addig hány emberen megy keresztül, míg talál egy igazi társat? Oké, hogy a szexuális szükségletét mindenkinek ki kell elégítenie, de tényleg jó, ha célzottan csak szexre kell egy darab nő vagy férfi?

 

Mondd el a véleményed a 4. kérdésről kommentben!

 

Ha nem működik a szexuális életed, akkor szakembereink segíthetnek feltárni azokat a sérelmeket, problémákat, amik miatt tönkre ment a romantika a kapcsolatban! Nincs késő változtatni! Keresd Eugéniát vagy Violettát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391