4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz

 

Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a partnere nem is számít, és lehet, nem is emlékszik rá?!

 

  • Mi a horoszkópod? Elmondom ITT, mennyi szexre van szükséged!

 

 

Valahogy nincs meg a szexszel kapcsolatos arany középút. Beszéljünk a szexről, mert az segít összehozni a nőt és a férfit, akik teljesen egymás ellentétei. Merjünk kérdezni, merjünk javítani, és gondolkodjunk el azon, mit és miért szeretne a másik fél. Vagy mit miért csinál, kérdez.

Ilyen kérdésekben sokat segít a szexhoroszkóp, vagy a Csillagjegyek az ágyban sorozat elolvasása is. De fontos, hogy a kínos szex kérdésekre is tudjuk a választ.

tv2_szerelembevonzas

  • Nézd meg a párod kedvenc szexpózát ITT, csillagjegye elárulja!

 

 

  • A nagy pornó kérdés

Sok nőt zavar, ha a pasija pornót néz. Ilyenkor féltékenyek a filmben szereplő nőkre, azt hiszik, hogy a pasinak jobban bejön a „művésznő”. Illetve azt gondolják, bennük van valamilyen hiányosság, amit a pasi pornóval pótol.

A legtöbb pasi ezért inkább titokban néz pornót. A többség elmondása szerint, nem helyettesítik a filmben szereplő lányok a barátnőjüket, hiszen a filmet csak nézi, hogy a szemét kielégítse, és érzelmeket nem táplál a színészek iránt.

A nők is néznek pornót, persze letagadják. Azt meg végképp letagadják, hogy őket is érdekli, és vizuálisan kielégíti. Persze a pornónézésnek van beteges fokozata is, amikor az illető már tényleg túlzásba viszi, de alapjáraton nem lehetséges, hogy ezt a kérdést a nők fújják fel és sumákolják el?

 

  • Az orális szex kérdés

Egy csomó pasi letagadja azt, hogy vágyik az orális szexre, mert attól fél, hogy ezzel megbántja a nőt. Egy csomó pasi hazudik abban, hogy nem vágyik több orális szexre, vagy gyakoribb orális előjátékra.

Nagyon sokan elfogadhatatlannak és undorítónak tartják, és el sem tudják képzelni.

Sokan letagadják, hogy csinálják, vagy valaha is próbálták.

Viszont a kutatások szerint a nők és a pasik is egyformán vágynak az orális szexre.

Ha szeretünk valakit, fontos, hogy ismerjük a vágyait, és bátran mondjuk el, hogy mi jó nekünk. A párunk előtt ne legyünk álszentek!

 

  • ITT minden kiderül a Bakról, ami a szexet illeti!

 

  • Elég jó vagyok-e neki? Biztosan élvezi?

Önmarcangolás, kérdések sorozata. Felesleges gondolatok. Szex közben érezhetőnek kell lennie mindkét fél részéről, hogy élvezi a szexet vagy sem. Szex után felesleges feltenni ezeket a kérdéseket a párunknak. Az utójáték is a szex része. És ekkor, mindkét fél a testbeszédével el tudja mondani a másiknak, hogy elégedett vagy sem. Amennyiben a testbeszéd arról árulkodik, hogy nem, rövid idő elteltével meg kell beszélni a problémát.

  • Nem vagy egy darab hús!

Sok post, cikk megjelenik mostanában arról, hogy egyre több szexpartner kereső oldalt használnak. Elgondolkodtató, hogy rendben van-e ez így? Nők és férfiak azzal a céllal mennek, hogy minimális érzelmi kötődés nélkül, sorozatban akár több ismeretlen személlyel is szexeljenek. Oké, hogy itt is születnek párkapcsolatok, de addig hány emberen megy keresztül, míg talál egy igazi társat? Oké, hogy a szexuális szükségletét mindenkinek ki kell elégítenie, de tényleg jó, ha célzottan csak szexre kell egy darab nő vagy férfi?

 

Mondd el a véleményed a 4. kérdésről kommentben!

 

Ha nem működik a szexuális életed, akkor szakembereink segíthetnek feltárni azokat a sérelmeket, problémákat, amik miatt tönkre ment a romantika a kapcsolatban! Nincs késő változtatni! Keresd Eugéniát vagy Violettát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406