4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz

 

Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a partnere nem is számít, és lehet, nem is emlékszik rá?!

 

  • Mi a horoszkópod? Elmondom ITT, mennyi szexre van szükséged!

 

 

Valahogy nincs meg a szexszel kapcsolatos arany középút. Beszéljünk a szexről, mert az segít összehozni a nőt és a férfit, akik teljesen egymás ellentétei. Merjünk kérdezni, merjünk javítani, és gondolkodjunk el azon, mit és miért szeretne a másik fél. Vagy mit miért csinál, kérdez.

Ilyen kérdésekben sokat segít a szexhoroszkóp, vagy a Csillagjegyek az ágyban sorozat elolvasása is. De fontos, hogy a kínos szex kérdésekre is tudjuk a választ.

tv2_szerelembevonzas

  • Nézd meg a párod kedvenc szexpózát ITT, csillagjegye elárulja!

 

 

  • A nagy pornó kérdés

Sok nőt zavar, ha a pasija pornót néz. Ilyenkor féltékenyek a filmben szereplő nőkre, azt hiszik, hogy a pasinak jobban bejön a „művésznő”. Illetve azt gondolják, bennük van valamilyen hiányosság, amit a pasi pornóval pótol.

A legtöbb pasi ezért inkább titokban néz pornót. A többség elmondása szerint, nem helyettesítik a filmben szereplő lányok a barátnőjüket, hiszen a filmet csak nézi, hogy a szemét kielégítse, és érzelmeket nem táplál a színészek iránt.

A nők is néznek pornót, persze letagadják. Azt meg végképp letagadják, hogy őket is érdekli, és vizuálisan kielégíti. Persze a pornónézésnek van beteges fokozata is, amikor az illető már tényleg túlzásba viszi, de alapjáraton nem lehetséges, hogy ezt a kérdést a nők fújják fel és sumákolják el?

 

  • Az orális szex kérdés

Egy csomó pasi letagadja azt, hogy vágyik az orális szexre, mert attól fél, hogy ezzel megbántja a nőt. Egy csomó pasi hazudik abban, hogy nem vágyik több orális szexre, vagy gyakoribb orális előjátékra.

Nagyon sokan elfogadhatatlannak és undorítónak tartják, és el sem tudják képzelni.

Sokan letagadják, hogy csinálják, vagy valaha is próbálták.

Viszont a kutatások szerint a nők és a pasik is egyformán vágynak az orális szexre.

Ha szeretünk valakit, fontos, hogy ismerjük a vágyait, és bátran mondjuk el, hogy mi jó nekünk. A párunk előtt ne legyünk álszentek!

 

  • ITT minden kiderül a Bakról, ami a szexet illeti!

 

  • Elég jó vagyok-e neki? Biztosan élvezi?

Önmarcangolás, kérdések sorozata. Felesleges gondolatok. Szex közben érezhetőnek kell lennie mindkét fél részéről, hogy élvezi a szexet vagy sem. Szex után felesleges feltenni ezeket a kérdéseket a párunknak. Az utójáték is a szex része. És ekkor, mindkét fél a testbeszédével el tudja mondani a másiknak, hogy elégedett vagy sem. Amennyiben a testbeszéd arról árulkodik, hogy nem, rövid idő elteltével meg kell beszélni a problémát.

  • Nem vagy egy darab hús!

Sok post, cikk megjelenik mostanában arról, hogy egyre több szexpartner kereső oldalt használnak. Elgondolkodtató, hogy rendben van-e ez így? Nők és férfiak azzal a céllal mennek, hogy minimális érzelmi kötődés nélkül, sorozatban akár több ismeretlen személlyel is szexeljenek. Oké, hogy itt is születnek párkapcsolatok, de addig hány emberen megy keresztül, míg talál egy igazi társat? Oké, hogy a szexuális szükségletét mindenkinek ki kell elégítenie, de tényleg jó, ha célzottan csak szexre kell egy darab nő vagy férfi?

 

Mondd el a véleményed a 4. kérdésről kommentben!

 

Ha nem működik a szexuális életed, akkor szakembereink segíthetnek feltárni azokat a sérelmeket, problémákat, amik miatt tönkre ment a romantika a kapcsolatban! Nincs késő változtatni! Keresd Eugéniát vagy Violettát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511