3 tipp, hogy elkerüljenek a kóbor lelkek

3 tipp, hogy elkerüljenek a kóbor lelkek

A gyerekek általában félnek a sötétben, különböző szörnyeket, boszorkányokat emlegetnek, félelmetes lényeket, sárkányokat látnak a sötétben, akik megzavarják az éjszaka nyugalmát. Aztán a gyerekek felnőnek és a rémképek nagy része szertefoszlik, a sarokba tett hátitáska már nem egy leselkedő szörny többé. De mi van azokkal a szorongásokkal, amelyek nem tűnnek el a felnőtté válás folyamatában, és hiába tudjuk, hogy nincs mitől félni, mégis félünk a sötétben?

Nyugtalanság, szívszorító érzés kerít a hatalmába, ha egy sötét szobában vagy egyedül?  Éjszaka égve hagysz mindig egy picike fényforrást a lakás valamelyik pontján?

Ne gondold, hogy megbuggyantál, ne szaladj pszichológushoz, hanem szabadulj meg a  félelmeidet kiváltó októl, vagyis a szellemi jelenléttől!

Mindenképpen vedd magad körül olyan tárgyakkal, amelyek megvédenek Téged a negatív hatásoktól. ITT olvashatsz róluk!

Íme néhány tipp, amivel elűzheted a betolakodó szellemeket az otthonodból!

1. Teliholdkor, éjjel 12 órakor nyisd ki a lakás összes ablakát és a bejárati ajtót is. Ha kertes házban laksz, akkor tárd ki a kert kaput is. Támaszd ki a nyílászárókat, mert a huzat és a hirtelen energiaáramlás miatt becsapódhatnak az ablakok. Végy egy seprűt, majd mintha a szemetet takarítanád, minden ablak előtt végezz sepregető mozdulatokat, és mondd hangosan. „Nem hívtam vendéget, ház korábbi lakói, újonnan érkezett szellemek, démonok, koboldok, mind-mind távozzatok!

2. Tegyél egy gerezd fokhagymát minden ajtó küszöbe alá. Ha nincs küszöböd, akkor tedd a lábtörlő alá. A fokhagyma legyen egészben, ne törd össze, ne hámozd meg és ne mosd meg. Újholdkor gyújts egy tömjén füstölőt és ismételd hangosan a démonűző verset, amelyet a kollégáinktól tudhatsz meg.

3. Tegyél az asztal közepére egy pohár vizet, a pohár jobb oldalára egy almát, a bal oldalára meg egy keresztet helyezz el. Az pohár szemközti oldalára pedig egy gyertyát vagy mécsest tegyél le úgy, hogy ha a pohár előtted van, akkor az üvegen keresztül lásd a lángját.

Ebbe a lángba nézve mormold: „Itt ragadt kóbor lelkek, ártó szellemek, lények, akik megtiszteltetek jelenlétetekkel, köszönöm, hogy eljöttetek. Most már távozhattok! Kérem Cesariel védelmét magamra és családomra!

A negatív energiáktól akár 24 óra alatt is megtisztulhatsz, ide kattintva megtudhatod, hogyan!

Ha a három közül bármelyiket elvégezted, kérj egy védelmet kollégáinktól!

Ha zörgő, kopogó hangot hallasz, ha félsz a sötétben és úgy érzed, nem vagy egyedül, fontos, hogy telefonálj! Éjszaka is hívhatod a vonalunkat, éppen akkor, amikor a furcsa zajokat hallod és nem tudsz aludni. Szakembereink rögtön leellenőrzik, hogy van-e mitől tartanod, és ha igen, segítenek megszabadulni ezektől az idegen energiáktól!

Tamara az egyik legjobb szellemvizsgálónk. Ingájával megállapítja, hogy vannak-e szellemek az otthonodban. Kérdezd őt még ma a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy már holnap nyugodtan átaludd az éjszakát!

Kérhetsz egy félelem- és szorongás oldó mágiát is, ami nagyon fontos, mert ha továbbra is félsz éjjel, bevonzhatod az ártó entitásokat otthonodba, ugyanis a félelemből táplálkoznak! Ebben Virág lesz segítségedre, keresd bizalommal!

Szakembereinket külföldről is eléred: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét