3 szám, ami balszerencsét hozhat

3 szám, ami balszerencsét hozhat

Rengeteg szám vesz körül bennünket, hiszen alig születünk meg, máris kapunk egy  hivatalos számsort, egy azonosítószámot, amely az anyakönyvi kivonatunkra kerül. A legfontosabb szám, amely az egész életünket meghatározza, az a születési dátumunk, ezt követi az anyakönyvi számunk, majd a lakcímkártyánk, oltásikönyv száma, a tajkártya, sőt újszülöttként már adószámot is kapunk. Látszólag ezek teljesen véletlenszerű számok, de mégis, ha szerencséről van szó, a sors bosszantó  számháborút játszik velünk és gyakran a számainkkal együtt kiesünk a játékból és elesünk a nagy szerencsétől.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen számokkal veszed körül magad,  és bár vannak olyan számok, amelyeken nem tudsz változtatni, nagyon sok olyan szám is befolyásolja az életed, amit Te magad választhatsz meg.

A babonákban bizony sok igazság van. ITT 6 ősi magyar babonáról olvashatsz, vigyázz, mert figyelmeztetnek valamire!

jós, jóslás, jósnő, balszerencse, balszerencsés számok, balszerencsét hoz, balszerencsét hozó számok, szerencse, negatív energia,

Ha teheted, ne használj 5-ös számot, mert a babona szerint a balszerencsét hozó számok közé tartozik. Ha ügyet intézel és a sorszámodban 5-ös szerepel, akkor jobban jársz, ha újat húzol a zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

A 11-es szám ambivalens és jelenthet jót is, hiszen mesterszám, de ha a szám energetikai hangolása nem megfelelő, akkor rosszat is hozhat. Ha csak azt említem meg, hogy ezen a napon történt a világtörténelem egyik legtöbb halálos áldozatot követelő tragédiája, a Word Trade Center elleni merénylet, akkor máris érdemes kérned egy tisztítást, ha van ilyen szám az életedben!

Balszerencsére utaló jelek ITT!

A harmadik legbaljóslatúbb szám a közhiedelemmel ellentétben nem a 13-as, hanem a 15-ös az, ami balszerencsét hoz, ami sok bajt hozott már az emberiségre, az egyik legnagyobb hajószerencsétlenség, a Titanic elsüllyedése is egy 15-ei napon történt, és a március 15-ei magyar szabadságharc is rengeteg halálos áldozatot követelt.

Ha a felsorolt három szám közül bármelyik megjelenik a születési dátumodban, életkorodban, telefonszámodban, vagy a személyes papírjaid valamelyikén, akkor kérj egy tisztítást ezekre a számokra, és kérj egy pozitív energetikai hangolást, hogy szerencsétlenség helyett szerencsét hozzanak Neked ezek a számok. Léteznek más balszerencsére utaló jelek is, ha a számok mellett ilyen jeleket is tapasztalsz, akkor kérj egy védelmet, hogy a negatív energia eltűnjön az életedből, nehogy valami nagy baj történjen Veled!

Agnes

Vess véget a pech-sorozatodnak, és kérj egy szerencse-mágiát még ma! Eugénia jósnő és Bettina  segítenek Neked kézbe venni a sorsodat és a szerencse így melléd áll! Hívd őket most a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy már holnap szerencsés lehess az élet minden területén!

Jósaink akkor is segítenek Neked, ha külföldön élsz, eléred Magyarország legjobb szakembereit Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Katalin on november 9, 2015 Válasz

Szép jó estét!
Szeretném megkérdezni, hogy a telefonon kívül hól, és mikor lehet elérni Ágnes tanácsadót.
születtem 1956 11 15.-én.
Kérdezem, hogy mennyire szerencsés ez a dátum?
Köszönettel Katalin

    Asztro Show on november 10, 2015 Válasz

    Kedves Katalin! Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es számon éri el (485 Ft/perc), kódja: 313.
    Keresse bizalommal és tegye fel neki kérdéseit, a nap legnagyobb részében elérhető, de itt a weboldalon is tudja követni, hogy mikor.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét