3 pénzmágia, ami kizárólag Újholdkor működik!

pénzmágia

Újholdkor különleges rituálé lehetőségek vannak, amelyekkel sok életterületen kaphatsz segítséget. Ilyenkor minden területen lehetőség van hatással lenni az anyagi helyzetedre. Tehát érdemes mindenre rituálét végezned, ha éppen az adott terület nyitva áll számodra. Amennyiben már nyugdíjas lennél, nem szabad a munka vagy a üzleti sikerre rituálét kérned, mert gyengíteni fogja a szerencse mágiát. Tehát ebben az esetben a szerencse mágia a fontos, de ezt majd a szakember is mondja, aki javaslatot tesz neked a rituáléra vonalunkon. De ha harminc éves vagy és munkából élsz, akkor szükséged van a szerencsére, bőségre és sikerre egyaránt, hogy változhasson az anyagi helyzeted. Akkor is más a rituálé rend, ha vállalkozó vagy, de akkor is, ha mezőgazdaságból élsz. Tehát mindezt figyelembe véve kell ilyenkor  pénzmágiát végezned vagy végeztetned.

ITT megmutatjuk, hogyan jósolhatsz magadnak, INGYEN!

  • A szerencse minden életszakaszodban fontos, ezért kortól függetlenül el lesz neked végezve a szerencse rituálé. Igaz, nem mindegy, hogy milyen, mert minél inkább függ sorsod a szerencsétől, az újhold energiáit annál inkább a szerencsédre kell irányítani. Illetve neked is lesz ezzel egy időben feladatod, hiszen a pénzmágiát gyertyával azt te magad végzed, amivel kapcsolatban tanácsadónk ad számodra megfelelő felvilágosítást. A pénzmágia gyertyával fontos része, amit bárki elvégezhet otthon is, de a tapasztalatok szerint önmagában kevés.

pénzmágia

Olvasd el éves szerencse horoszkópod ITT, hogy megtudd, mikor érdemes szerencsét próbálnod!

  • A siker mágia az újhold mágia egy olyan része, amelyet akkor végzünk el, ha lehetőséged is van a sikerre. Ebben az esetben viszont kihagyhatatlan, mivel az elszalasztott út újhold idején egyenlő a megkerült úttal, azaz nem veszik jó néven az égiek, ha karmánkat nem fogadjuk el. Ezért egy pontos sikerprogram legyen a fejedben, ami reális, igaz itt a határokat tudnod kell elfelejtened. A sikermágia nem zárja ki a nyereményt, sőt, így lehet nyereményed csak, ha munkahelyed van és képes vagy dolgozni. Más esetben, ahogy fentebb írtam, az égiek megkerült útnak veszik és érvénytelen lesz a rituálé.

IDE kattintva megtudod, mire számíthatsz ebben az évben, a Kakas évében!

  • Az újhold komoly hatással van a bőségre is, ami sokak anyagi helyzetével kapcsolatban áll. Abban az esetben szükséges a harmadik terület, ha vállalkozó vagy, vagy éppen mezőgazdaságból élsz. Ilyenkor ezerszeresen jó tud lenni az újhold mágia, hiszen a mezőgazdaságra rendkívül nagy hatást gyakorol maga a Hold. Jelzem, itt is fontos a pénzmágia gyertyával, aminek segítségével erősítesz a rituálén, illetve jelzed az égieknek, hogy fogadod a bőséget. A Hold energiái szabadon jönnek, de égi lények, angyalok segítenek abban, hogy sorsunkba be tudjon épülni a hasznos energia.

pénzmágia

Arra figyelj, mielőtt újhold rituálét kérsz, hogy rontás ne legyen rajtad. Ezért, mielőtt belevágsz, kérj egy rontásvizsgálatot, mert ha van, akkor annak lesz szerencséje, aki a rontást küldte rád. Ne feledd, ha van rajtad ilyen, akkor közted és aki a rontást küldte, kapcsolat van. Ezt a kapcsolatot az újhold felerősíti és minden értékes szerencse energiád azé lesz, aki neked ártani akar. Mindenképpen nézesd meg vonalunkon, hogy van-e rajtad valami, csak is így kezdd el az újholdi pénzmágiát!    

Pénzhiányban szenvedsz? A legerősebb energiáknak köszönhetően Eta vagy Zeusz jósok a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nagyon hatásos pénzbevonzó mágiával tudnak segíteni az anyagi helyzeted gyarapodásában!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét