3 pénzhozó farsangi szokás, amit ismerned kell!

3 pénzhozó farsangi szokás, amit ismerned kell!

Vízkereszttől a Nagyböjt kezdetéig tartó időszakban rengeteg hagyományos játéknak, vásároknak és táncmulatságnak lehetünk részesei, főleg, ha vidéken, faluhelyen járunk. A kereszténység előtt a tavasz ünnepe volt ez az időszak, ilyenkor tél-űző rituálékat végeztek, és tavasz csalogató dalokat énekeltek.

Íme 3 régi farsangi szokás, hogy ez az időszak Neked is pénzt hozzon!

1. Dobj ki 4 olyan dolgot, amit már nem használsz és teljesen értéktelen. Sem pénzbeli, sem érzelmi értéke nincs. Lehet ez régi számla, radír, gémkapocs. Bármi, ami hasznavehetetlen a számodra. Az által, hogy megszabadulsz a kacattól, helyet adsz az új, értékes dolgoknak.

2.Kérj kölcsön valakitől akár 10 forintot, teljesen mindegy, mekkora összeget és ezt az aprót ajándékozd oda valaki másnak, csak úgy. Nem fontos, hogy ismerd azt, akinek adod, de lényeges, hogy barátod legyen az, akitől kapod. Ezzel beindítod a pénz körforgását az életedben.

 

3. Tegyél egy fémpénzt a cipődbe vagy papucsodba, egy napig hordd úgy a cipőt, és bármennyire is kényelmetlen, ne vedd ki a pénzt belőle! Az első teliholdnál dobd a pénzt a lakhelyedhez legközelebb eső folyó vízbe úgy, hogy háttal állsz a víznek, és közben mondasz egy mantrát, amelyet a kollégáinktól tudhatsz meg, ha felhívod őket!

Bónusz rituálé, amelyet a farsangi időszakban kell elvégezned, hogy pénzhez juthass

Temesd el a szegénységet.

A babona szerint szükséged lesz egy bármilyen régi rongyra vagy kapcára. Fontos, hogy régi legyen, ezenkívül be kell szerezned egy lyukas garast, vagy valamilyen lyukas pénzt. Ha nem találsz lyukas pénzt, mindenképpen régi pénzt használj a rituáléhoz, olyat, ami már nincs használatban. Készíts elő még egy tárgyat, ami „fabatkát sem ér”, bármilyen értéktelen kacat megteszi, amit nem használsz már, de a birtokodban van. Mindezt tedd egy fém edénybe, konzerves dobozba vagy bármilyen fém tárolóedénybe és teliholdkor ásd el a kerted legészakibb sarkába. Ásd legalább 20 cm mélyre és ültess egy virágot oda, ahova elástad. Ha nincs kerted, akkor a lakásodhoz legközelebb eső zöld területen kell elásnod, ugyanúgy a terület legészakibb sarkába.

 Aurethiel jós, jósok külföldről, telefonos jóslás, külföldi jóslás, szerbia jóslás, románia jóslás, szlovákia jóslás

A rituálé hatásának 30 napon belül érződnie kell. Ha mégsem tapasztalsz változást, akkor távolítsd el az otthonodból azokat a tárgyakat, amelyek bajt hoznak rád! ITT olvashatsz róluk. Majd kérj egy energia vizsgálatot a kollégáinktól. Ide kattintva megtudhatod, hogy  szükséged van-e egy teljeskörű tisztításra.

 A farsangi mulatozás és hangoskodás nem csak a telet, de rossz, ártó negatív erőket is elűzte, ezért mindenképpen vegyél részt egy hangos farsangi mulatságban vagy karneválban!

További farsangi babonákról és szokásokról még ITT olvashatsz.

Szeretnéd, hogy sose legyen üres a pénztárcád és mindig legyen tartalék a bankszámládon? Mindez megvalósítható! Ha egyedül nem megy, akkor kérd szakembereink segítségét! Tudd meg a számodra leghatékonyabb pénzbevonzó praktikákat Boszi Katától vagy Tamarától, még ma! Eléred őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét