3 Húsvéti pénzhozó szokás

3 Húsvéti pénzhozó szokás

Hallottál már húsvéti szokásokról, babonákról? Bizony vannak. A húsvét nem csak a tisztítás időszaka, hanem a pénzbevonzás is megvalósítható, néhány könnyen elvégezhető kis pénzmágia segítségével.

Mi most hármat mutatunk be ezekből, ha a pénzteremtés a célod most, húsvét alkalmával.

Először győződj meg arról, hogy nincs olyan tárgy az otthonodban, ami akadályozza a szerencsédet! Kattints IDE! 

1,  Szerezz be barkaágat, színes fatojásokat, és aranyszínű papírt, ollót, cérnát. Helyezd a barkát egy vázába, és aggasd fel rá a tojásokat. A legjobb, ha olyan tojásokat használsz, amiknek már van akasztója, de megoldhatod te is, ha nincs, ragasztóval és cérnával. Ha kidíszítetted a barkát, vágj ki fémpénz nagyságú köröket az aranyszínű papírból, lyukaszd ki őket és szintén aggasd fel a barkára. Írhatsz rájuk kisebb összegeket. Ha ezzel elkészültél, fontos, hogy szakember avassa be a kis fádat, de főleg a pénzt szimbolizáló papír köröcskéket! A pénzmágia így lesz teljes, és mindezek után meglátod, húsvét után lassan elkezdődik az anyagi gyarapodás.

Ha még sosem volt nyereményed, rosszul alakult mindig az anyagi helyzeted, akkor tudd meg, mikor jön el a te időd! Kattints IDE és olvasd el, hogy mit ír a 2017-es szerencse horoszkópod!

pénzmágia

2,  A következő szokás, és szintén könnyen elvégezhető apró pénzmágia, hogy helyezz egy zöld gyertyát ebéd előtt az asztalra, valamint egy kis kosárkába, a gyertya mellé tegyél friss füvet, 3 db tojást és 3 db igazi pénzérmét. Mielőtt megterítenél a húsvéti ebédhez, bele kell karcolnod a gyertyába egy háromjegyű pénzbevonzó kódot, amit jósainktól tudsz elkérni, ők tudják megállapítani, hogy számodra mely kód hozza meg a több pénzt, utána meg kell gyújtanod a gyertyát.

ITT tudsz meggyőződni arról, hogy tényleg szükséged van a tisztításra!

Ebéd után cseppents a viaszból a tojásokra és pénzekre, amiket a gyertya mellé tettél a lakoma előtt. A gyertyát utána oltsd el, és a kis kosárkát hagyd az ünnepekben az ebédlőasztalon, majd ünnepek után rakd el valahová, ahova szeretnéd, de a lényeg, hogy ne dobd ki! Ez fogja bőséget vonzani hozzád.

3,  Írd a kapott pénzvonzó kódodat egyik festett tojásra, amit a locsolóknak szánsz. Fontos, hogy úgy tedd a tojást a kosaradba, hogy a kód alul legyen, ne látszódjon, különben ez a pénzteremtő szokás nem fog működni! Ha egy olyan személy veszi el a kódos tojást, akit kedvelsz, szeretsz, a bőség elkezd áramlani hozzád az ünnepek után. Ha olyasvalaki veszi el, akit nem kedvelsz annyira vagy nem túl közeli ismerősöd, akkor ez rontást vagy negatív energiákat jelez! Ilyen esetben kérj meg egy szakembert, hogy távolítsa el rólad, és végezzen el számodra egy pénzmágiát, hogy a bőség a te életedből se hiányozzon!

pénzmágia

Ha nincs beleírva a sorsod könyvébe a sok pénz, akkor majd kollégáink beleírják a szerencsét és a nyereményt! Tudd meg a számodra leghatékonyabb pénzbevonzó praktikákat, vagy kérd a pénzmágia elvégzését Kincsőtől vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét