3 év szerencse vár! Mit kell tenned? Olvasd el!

3 év szerencse vár! Mit kell tenned? Olvasd el!

Nem lesz bonyolult feladatod a szerencse megragadására, ha az alábbi feltételeknek megfelelsz. Ne hagyd ki 3 évnyi szerencse lehetőségét, mert lehet, hogy még egy ilyen alkalmad nem lesz több!

Először is nézd meg ITT, hogy az év 6 legszerencsésebb csillagjegye közé tartozol-e!

szerencseszam_tv2_cikkbe

Akkor nézzük a feltételeket!

1. Megjelenik a születési dátumodban vagy az életkorodban a 8-as vagy a 7-es szám. Ez esetben azonnal hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mert ez önmagában is hatalmas szerencsét jelent, csak tudnod kell, mi a teendőd!

2. Ha neked és a párodnak is idén 8-as a személyes éve. Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) segíthet pontosan kiszámítani, de internetes kalkulátorokat is igénybe vehetsz, hogy megtudd, éppen hányas személyes évetekben jártok. Ha ugyanabban a személyes évben vagytok, az mindenképpen jó jel, az azt is jelenti, hogy ti igazán összeilletek.

Ha nem vagy biztos benne, hogy jelenlegi társad az igazi, akkor kattints IDE, és minden kiderül!

3. Ha a keresztnevedben van N vagy R betű, szintén 3 év szerencse vár rád. Mindkét betű szerepel a szerencse szóban is, és a mássalhangzók rezgése a legfontosabb, hiszen a PÉNZ szavunkban csak egy magánhangzó van a 3 mássalhangzóval szemben.

4. Ha valamelyik fényképes igazolványodban (személyi igazolvány, útlevél, buszbérlet stb.) megjelenik a 7-es szám.

Egyedülálló vagy, de van kiszemelted? ITT tuti tippeket kapsz, hogyan lehet a Tiéd!

Ha a fenti feltételek egyikét teljesíted, de főleg akkor, ha többet is, 3 év szerencse vár rád és jogosult vagy a szuper-hármas szerencse mágiára, amit bármikor igényelhetsz Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! A mágia nem átruházható, csak a saját magad számára kérheted! Ez az egyik legerősebb szertartás, ami már sokaknak NAGY SZERENCSÉT hozott, és most neked hozhat, ha megragadod a kínálkozó alkalmat! Ne félj a változástól, tegyél érte!

Soha semmi nem sikerül? Szeretnél végre szerencsés lenni? Itt az ideje, hogy megnézesd, hogy nincs-e blokk belefűzve a sorsodba! Norbert vagy Boszi Kata jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a blokkok levételében és a szerencse bevonzásában! Szeretnél szerencsés lenni? Akkor tegyél végre érte!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét