3 egyszerű lépés a munkahelyi átok ellen!

3 egyszerű lépés a munkahelyi átok ellen!

Az első lépés mindig az átok beazonosítása. Rengeteg féle átok létezik, ezért pontosan tudnod kell, hogy melyik fajtája ellen kell védekezned.
Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, gyakoriak a konfliktusok a kollégáiddal, a főnököddel és soha nem érsz a feladataid végére, akkor valószínűleg munkahelyi átok van rajtad.
Az átok típusának pontos megállapításra a legegyszerűbb módszer az ingázás. Kérdezd meg az ingát, hogy munkahelyi átok van-e rajtad, és ha igennel felel, akkor máris megkaptad a választ a kérdésedre.
Ha nem bízol az ingában, akkor kérdezd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hiszen ő 100%-os pontossággal beazonosíthatja az átkot, és azt is elmondja, mit tehetsz ellene!

Lehet, hogy nem is ez a legmegfelelőbb munkahely a számodra? Kattints IDE és tudd meg, mit hoz a Kakas éve, hátha egy jobb munkahelyet!

Ha kiderült, hogy egészen biztosan munkahelyi átok van rajtad, akkor a következő 3 lépésben védekezhetsz ellene:

1.

Vedd körül magad olyan tárgyakkal a munkahelyeden, amelyek megvédenek a negatív energiák ellen. Fontos, hogy ne engedd, hogy valaki hozzányúljon ezekhez a tárgyakhoz, mert ezzel csökkentik a védelmi erejüket!

Megtudhatod, melyek ezek a védelmi tárgyak, ha IDE kattintasz!

2.

Tükörtechnikával nem csak védekezhetsz a munkahelyi átok ellen, hanem vissza is küldheted az átkot a feladónak. Vásárolj 3 kisméretű tükröt, kb 20×15 cm nagyságúakat. Fontos, hogy ne otthonról vigyél egy tükröt, hanem teljesen újat vásárolj, lehetőleg olyat, ami fóliában volt az üzletben tárolva. Az egyik tükröt tedd az asztalod jobb oldalára, a tükör részével kifelé, a másikat tedd az asztalod bal oldalára, ugyanúgy kifelé fordítva. A harmadikat pedig magaddal szembe helyezd el úgy, hogy a tükör feléd nézzen, de ne lásd magad benne, viszont, ha valaki megjelenik a hátad mögött, őt láthasd. A tükrök ezen konstellációja védelmet nyújt az átoktámadások ellen, és az esetleges feléd irányuló negatív energiát visszaküldi a feladónak.

3.

Egy hétig minden nap öltözz kékbe. Teljesen mindegy, hogy milyen kék, felveheted a kék összes árnyalatát, a lényeg hogy a blúzod és a kiegészítőid kékek legyenek. Ezt következetesen tedd meg azon a héten, amelyet kiválasztottál hétfőtől péntekig, minden nap. A következő héten az a személy lesz kékben legalább egyszer, aki neked az átkot küldte.
Figyeld az álmaidat is a következő héten, mert az a személy, aki az átkot küldte, biztosan megjelenik az álmodban.

Ha gondban vagy az álmok értelmezésével, kattints IDE és segítséget kapsz!

Munkahelyi átok

Kérd szakembereink segítségét egy erős védelem felállításában, mert sajnos a munkahelyi átok bármikor visszakerülhet rád! Sokan emiatt vesztették el az állásukat, de te megelőzheted a bajt.

A munkahelyeden nem becsülnek és úgy érzed, hogy egy kollégád állandóan ellened áskálódik? Kamilla vagy Szandra jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek ennek az ártó munkatársnak megszabadulni a negatív energiáitól és védelemmel láthatnak el!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

ildiko on augusztus 14, 2017 Válasz

szeretnék kérni egy ingyen joslást elöre is köszönöm. ólás

    Astro 24h on augusztus 22, 2017 Válasz

    Kedves Ildikó! Jelenleg egy ingyen jóslási lehetőség van, bőségvonzó kódját tudja megkapni, ha majd a szerencsések között lesz. Csatlakozzon facebook oldalunkhoz, itt megtalálja, a feltételekkel együtt: https://www.facebook.com/astro.tanacsadokozpont1/?fref=ts
    Tisztelettel: Astro24h Magyarország

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét