3 döbbenetes jóslat 2019-re

3 döbbenetes jóslat 2019-re

 

Szinte minden évre megjósolja valaki a világvégét, de úgy néz ki, 2019. egyelőre egy biztonságos év ilyen szempontból, hiszen egyetlen jóslat sem szól a bolygó kiégéséről, vagy egyéb világvégét jelentő katasztrófáról.

 

Te is jósolhatsz magadnak, ha érdekel a jövőd. Kattints IDE!

 

Mégsem érezhetjük magunkat teljes biztonságban, hiszen ott lóg a fejünk fölött Nostradamus öt, még be nem teljesül jóslata.

Ezek közül a be nem teljesült jóslatok közül az ezoterikus szakemberek valószínűnek tartják, hogy a harmadik Antikrisztus eljövetele jövőre, vagyis 2019-re várható.

Szakértők szerint az első Antikrisztus Napóleon, a második pedig Hitler volt. A harmadik, aki a jóslat szerint kék turbánban vonul be Európába és mindenkit térdre kényszerít, még nem érkezett meg, de előfordulhat, hogy 2019-ben megjelenik és teljesen megváltozik az életünk.

Tudd meg ITT, mi a te pálmalevél jóslatod!

 

Alois Irlmaier jóslata is elég hátborzongató ahhoz, hogy komolyan vegyük. Szerinte a harmadik világháború a nyakunkon van.

Irlmaier egy nagyon híres jós és látó volt. Bajorországban élt, de a világ minden tájáról érkeztek hozzá olyan emberek, akik a jövő titkairól faggatták őt.

Látomása szerint a Közel-Keleten robban ki a harmadik világháború és egy alacsony, sötét bőrű, valamint egy magas, szőke hajú férfi felelősek ezért. A háború előbb a Balkán térségét sújtja, majd szépen lassan egész Európára és a világra is kiterjed.

A jóslat szerint az Északi- és a Fekete-tengerbe valamilyen sárga port szórnak a levegőből, amely teljesen tönkreteszi a Föld ökoszisztémáját és évekig nem nő majd semmilyen növényzet. Ugyanakkor valamilyen tengerbe dobott tárgy – bár a jóslatban nem lett megjelölve, micsoda, feltételezhetően bomba – tsunamit okoz, amely sok földterületet eltöröl a világ térképéről.

Mivel ez a jóslat még nem következett be és a 9-es szám is szerepel benne, jobb óvatosnak lenni és 2019-ben elkerülni a Fekete- és az Északi-tenger térségét.

 

Fontosat üzen neked a cigánykártya 2019-re! Olvasd el ITT!

A harmadik megdöbbentő jóslat inkább az egyént érinti és nem a bolygót.

A 2019-es jóslat szerint ebben az évben rengeteg párkapcsolat véget ér, olyan kapcsolatok is, amelyek tavaly, idén, vagy akár 2019-ben köttetnek. A párkapcsolatok végét egy olyan negatív energia-felhő okozza, amely valamikor 2019. márciusában érkezik Európa fölé, később pedig a világ többi részén is megjelenik.

Kérj védelmet még ma a kapcsolatodra az alábbiakban található szakemberektől, nehogy a te párkapcsolatod is tönkremenjen 2019-ben!

 

Az idő vészesen fogy, és mindjárt egy új év kapujában állunk, ahol számtalan jó lehetőség vár rád, de várhatnak buktatók is! Kérj kártyajóslást 2019-re, és alakítsd azt az eddigi legjobb éveddé! Keresd Imolát vagy Eugéniát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619