3 döbbenetes jóslat 2019-re

3 döbbenetes jóslat 2019-re

 

Szinte minden évre megjósolja valaki a világvégét, de úgy néz ki, 2019. egyelőre egy biztonságos év ilyen szempontból, hiszen egyetlen jóslat sem szól a bolygó kiégéséről, vagy egyéb világvégét jelentő katasztrófáról.

 

Te is jósolhatsz magadnak, ha érdekel a jövőd. Kattints IDE!

 

Mégsem érezhetjük magunkat teljes biztonságban, hiszen ott lóg a fejünk fölött Nostradamus öt, még be nem teljesül jóslata.

Ezek közül a be nem teljesült jóslatok közül az ezoterikus szakemberek valószínűnek tartják, hogy a harmadik Antikrisztus eljövetele jövőre, vagyis 2019-re várható.

Szakértők szerint az első Antikrisztus Napóleon, a második pedig Hitler volt. A harmadik, aki a jóslat szerint kék turbánban vonul be Európába és mindenkit térdre kényszerít, még nem érkezett meg, de előfordulhat, hogy 2019-ben megjelenik és teljesen megváltozik az életünk.

Tudd meg ITT, mi a te pálmalevél jóslatod!

 

Alois Irlmaier jóslata is elég hátborzongató ahhoz, hogy komolyan vegyük. Szerinte a harmadik világháború a nyakunkon van.

Irlmaier egy nagyon híres jós és látó volt. Bajorországban élt, de a világ minden tájáról érkeztek hozzá olyan emberek, akik a jövő titkairól faggatták őt.

Látomása szerint a Közel-Keleten robban ki a harmadik világháború és egy alacsony, sötét bőrű, valamint egy magas, szőke hajú férfi felelősek ezért. A háború előbb a Balkán térségét sújtja, majd szépen lassan egész Európára és a világra is kiterjed.

A jóslat szerint az Északi- és a Fekete-tengerbe valamilyen sárga port szórnak a levegőből, amely teljesen tönkreteszi a Föld ökoszisztémáját és évekig nem nő majd semmilyen növényzet. Ugyanakkor valamilyen tengerbe dobott tárgy – bár a jóslatban nem lett megjelölve, micsoda, feltételezhetően bomba – tsunamit okoz, amely sok földterületet eltöröl a világ térképéről.

Mivel ez a jóslat még nem következett be és a 9-es szám is szerepel benne, jobb óvatosnak lenni és 2019-ben elkerülni a Fekete- és az Északi-tenger térségét.

 

Fontosat üzen neked a cigánykártya 2019-re! Olvasd el ITT!

A harmadik megdöbbentő jóslat inkább az egyént érinti és nem a bolygót.

A 2019-es jóslat szerint ebben az évben rengeteg párkapcsolat véget ér, olyan kapcsolatok is, amelyek tavaly, idén, vagy akár 2019-ben köttetnek. A párkapcsolatok végét egy olyan negatív energia-felhő okozza, amely valamikor 2019. márciusában érkezik Európa fölé, később pedig a világ többi részén is megjelenik.

Kérj védelmet még ma a kapcsolatodra az alábbiakban található szakemberektől, nehogy a te párkapcsolatod is tönkremenjen 2019-ben!

 

Az idő vészesen fogy, és mindjárt egy új év kapujában állunk, ahol számtalan jó lehetőség vár rád, de várhatnak buktatók is! Kérj kártyajóslást 2019-re, és alakítsd azt az eddigi legjobb éveddé! Keresd Imolát vagy Eugéniát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406