CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!

 

KOS

Kos

Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg Zeusztól a 0690633931-es számon (485Ft/p), hogy melyik lesz ez a nap! Meglévő kapcsolatokban alapján véve harmonikus lesz az év, bár az ősz közeledtével kicsit több lehet a félreértés vagy a vita. Párt találni pedig májusban lesz legtöbb esélyed.

 

BIKA

Bika

Leginkább az érzelmeid fogják meghatározni a 2020-as évedet. Érzelmi alapon fogsz dönteni, legyen bármiről is szó, bár ez nem biztos, hogy minden esetben célravezető lesz. Munkában, pénzben jobb, ha inkább az eszedre hallgatsz, míg magánéletben cselekedj a szíved, lelked szerint. A szerelem időszaka a nyár lesz, akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy most. Tavasszal és ősszel is lesznek jó lehetőségeid sikerekre és szerencsére. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj egy éves személyre szabott cigánykártya jóslást, hogy ne maradj le azokról a napokról, amikor megváltoztathatod az életed!

 

IKREK

Ikrek

A 2020-as év sok váratlan meglepetést és jó lehetőséget tartogat csillagjegyednek. Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériád, és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd. Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat. Ez az év, főleg az őszi hónapokban még annak is kedvez, hogy utadba sodorja a sors az ikerlángod, ami a legmélyebb szerelem, de bonyodalmakat is okoz, ha jelenleg kapcsolatban élsz. Kérj szerelmi jóslást, tudd meg, mi lesz számodra a leghelyesebb lépés! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/p)!

 

RÁK

Rák

Az éved olyan lehet, mint a hullámvasút. Olykor fent, aztán lent. Mégis nagyon fontos, hogy a hullámvölgyekből ki tudj mászni. Optimistán tekints a jövőbe, mert mindig jönni fog egy reménysugár, ami aztán szépen lassan beragyog, és meghozza a pozitív változásokat. Leginkább érzelmi életed lesz hullámzó, munkában és anyagiakban megmarad az a helyzet, ami 2019-ben is. Viszont, ha olyat teszel, amiket egyébként nem nagyon szoktál, az égi hatások a nagy szerencse esélyét is megadják csillagjegyednek. Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485Ft/p), tudd meg, mit is kéne tenned márciusig!

OROSZLÁN

Oroszlán

Leginkább a munka, az apróbb és nagyobb sikerek fogják meghatározni 2020-at, az éves horoszkóp szerint. Akkor is, ha nem dolgozol, vagy már nyugdíjba vonultál. Amit a fejedbe veszel és meg szeretnél valósítani, az minden bizonnyal meg is valósul majd, legyen bármiről szó. Az év közepe jelentősebb anyagi bevételt is jelez, nem lenne rossz, ha megtudnád ennek körülményeit, hogy meg is ragadhasd. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/p), segít, hogy igazán szerencsésnek és boldognak érezhesd magad! Nyáron sebezhető válhat párkapcsolatod. Sajnos az is előfordulhat, hogy megjelenik egy harmadik fél.

 

SZŰZ

Szűz

Februárban, a megfontolt döntéseidnek köszönhetően sikereket érhetsz el a hivatásodban. A tavasz közeledtével mégis úgy érzed, váltanod kellene, de a bolygók arra intenek, hogy egyelőre ne, mert csak az október hozza el a megfelelő körülményeket ehhez. Ennek ellenére már áprilisban jöhet gyarapodás, méghozzá nyeremény formájában. Tündér Lili lehívja neked az égiektől a nyerőszámaid, hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p)! Kiegyensúlyozott, nyugodt periódus veszi kezdetét a szerelmi életedben. Márciusban gyermekáldás is jöhet! Ha nincs párod, a június hozhatja el a szerelmet.

 

MÉRLEG

Mérleg

Jól indul az év, és tavasszal fizetésemelésre számíthatsz. Júniusban külföldi munkalehetőséget is kaphatsz, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegtet. Izgalmas év elébe nézel! Az éves horoszkóp szerint ebben az évben megkaphatsz mindent anyagi javát, ami neked jár, de csak akkor, ha tiszta energiákkal rendelkezel. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérd a 2020-a, egész éves tisztítást! A február feszültséget hoz párkapcsolatodba, de tavaszra eloszlanak a viharfelhők. A szingli Mérlegek leginkább júniusban találhatnak rá a szerelemre, ami nagyon komolynak ígérkezik.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egész évben sikerek várnak a karrier területén. Külföldön is szerencsét próbálhatsz. Egyedül az április hoz némi nehézséget, de megbirkózol vele. Októberben légy óvatos, egy munkatárs vagy ismerős megpróbálhat becsapni! Az éves horoszkóp szerint már rögtön januárban, aztán októberben is, milliós nagyságrendű nyereményed lehet. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/p), megnézi, mikor és min kéne játszanod! Nyáron gondot okozhat a párkapcsolatodban az, ha hagyod, hogy mások beleszóljanak az életetekbe. Ezt kommunikációs problémák súlyosbítják, nehezen tisztázzátok a gondokat. Ha nincs társad, tavasszal a nagy Ő beléphet az életedbe!

NYILAS

Nyilas

Tavasszal rengeteget kell majd dolgoznod, de a sok munka meghozza gyümölcsét, anyagilag jól alakul a nyári időszak. Az éves szerencse horoszkópod is kiemelkedő, e szerint egyenesen 4 időszak is lesz, amikor nagy szerencse érhet. Váradi Éva megnézi neked, melyek lesznek ezek, hívd a 0690633931-es számon (485Ft/p)! Március féltékenységet jelez a párkapcsolatodban. Később tovább erősödhetnek a kommunikációs problémák, és ez sajnos párkapcsolati válsággá mélyülhet. Őszre, ha túljuttok a krízisen, a kapcsolat is megerősödik. Az egyedülálló Nyilasok életébe szeptemberben köszönthet be az Igazi.

 

BAK

Bak

Eseménydúsan kezdődik az év, sok új kihívás jön. Viszont, ha minden akadályt sikerrel veszel, tavasszal a legnagyobb álmodat is megvalósíthatod. Ősszel külföldről is kaphatsz egy jó ajánlatot, ezzel hosszú távra is megalapozhatod az anyagi és érzelmi biztonságod. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérd a 2020-as lehetőség elemzést, hogy mindenből a legjobban jöhess ki! Tavasztól nagyon pozitívan alakul a párkapcsolatod, konfliktust jelenthet viszont később, ha nem leszel hajlandó meghallgatni a párod véleményét. Legyél egy kicsit megengedőbb és toleránsabb! A szinglik életében az év második fele sok boldogságot ígér.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A sok munka meghozza majd gyümölcsét az éves horoszkóp szerint, komoly sikereket érhetsz el. A nyár közepén minden energiád a munkába fekteted, mert szeretnél fizetésemelést kapni, de ebből majd csak késő ősszel lehet valami. tehetsz azért is, hogy már az év elején gyarapodásnak indulj. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485Ft/p), nála már igényelheted a 2020-as, nagy szerencsések listájára való felkerülést! A régóta kapcsolatban élők már akár év elején nagy megértésre számíthatnak, de ez csak márciusig tart, mert akkor a pénzügyek miatt viták alakulnak ki. Az egyedülálló Vízöntőknek novemberben jöhet a nagy szerelem.

 

HALAK

Halak

Ha úgy döntesz, hogy elvállalsz egy új munkalehetőséget a nyár közeledtével, az minden szempontból előre mozdíthatja az életed. Júliusban már akkor is nagy változások érnek, ha nem vállalod el az előbb említett állást. Az év második felétől tartósan jó anyagi helyzetnek örvendhetsz, ha ráerősítesz a jó csillagállásra. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/p), kerülj fel nála a Nagy Pénz lapjára! A szingli Halak az év elején bárhova is mennek, szerelemre lelhetnek. Az első három hónapban minden esély meg van arra, hogy megtaláld életed párját. Ha van társad, akkor ősz felé a lehető legnagyobb harmóniát élhetitek meg.

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830