CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!

 

KOS

Kos

Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg Amaritától a 0690985921-es számon (485Ft/p), hogy melyik lesz ez a nap! Meglévő kapcsolatokban alapján véve harmonikus lesz az év, bár az ősz közeledtével kicsit több lehet a félreértés vagy a vita. Párt találni pedig májusban lesz legtöbb esélyed.

 

BIKA

Bika

Leginkább az érzelmeid fogják meghatározni a 2020-as évedet. Érzelmi alapon fogsz dönteni, legyen bármiről is szó, bár ez nem biztos, hogy minden esetben célravezető lesz. Munkában, pénzben jobb, ha inkább az eszedre hallgatsz, míg magánéletben cselekedj a szíved, lelked szerint. A szerelem időszaka a nyár lesz, akár kapcsolatban élsz, akár szingli vagy most. Tavasszal és ősszel is lesznek jó lehetőségeid sikerekre és szerencsére. Hívd Xalent  a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj egy éves személyre szabott cigánykártya jóslást, hogy ne maradj le azokról a napokról, amikor megváltoztathatod az életed!

 

IKREK

Ikrek

A 2020-as év sok váratlan meglepetést és jó lehetőséget tartogat csillagjegyednek. Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériád, és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd. Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat. Ez az év, főleg az őszi hónapokban még annak is kedvez, hogy utadba sodorja a sors az ikerlángod, ami a legmélyebb szerelem, de bonyodalmakat is okoz, ha jelenleg kapcsolatban élsz. Kérj szerelmi jóslást, tudd meg, mi lesz számodra a leghelyesebb lépés! Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p)!

 

RÁK

Rák

Az éved olyan lehet, mint a hullámvasút. Olykor fent, aztán lent. Mégis nagyon fontos, hogy a hullámvölgyekből ki tudj mászni. Optimistán tekints a jövőbe, mert mindig jönni fog egy reménysugár, ami aztán szépen lassan beragyog, és meghozza a pozitív változásokat. Leginkább érzelmi életed lesz hullámzó, munkában és anyagiakban megmarad az a helyzet, ami 2019-ben is. Viszont, ha olyat teszel, amiket egyébként nem nagyon szoktál, az égi hatások a nagy szerencse esélyét is megadják csillagjegyednek. Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/p), tudd meg, mit is kéne tenned márciusig!

OROSZLÁN

Oroszlán

Leginkább a munka, az apróbb és nagyobb sikerek fogják meghatározni 2020-at, az éves horoszkóp szerint. Akkor is, ha nem dolgozol, vagy már nyugdíjba vonultál. Amit a fejedbe veszel és meg szeretnél valósítani, az minden bizonnyal meg is valósul majd, legyen bármiről szó. Az év közepe jelentősebb anyagi bevételt is jelez, nem lenne rossz, ha megtudnád ennek körülményeit, hogy meg is ragadhasd. Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), segít, hogy igazán szerencsésnek és boldognak érezhesd magad! Nyáron sebezhető válhat párkapcsolatod. Sajnos az is előfordulhat, hogy megjelenik egy harmadik fél.

 

SZŰZ

Szűz

Februárban, a megfontolt döntéseidnek köszönhetően sikereket érhetsz el a hivatásodban. A tavasz közeledtével mégis úgy érzed, váltanod kellene, de a bolygók arra intenek, hogy egyelőre ne, mert csak az október hozza el a megfelelő körülményeket ehhez. Ennek ellenére már áprilisban jöhet gyarapodás, méghozzá nyeremény formájában. lehívja neked az égiektől a nyerőszámaid, hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p)! Kiegyensúlyozott, nyugodt periódus veszi kezdetét a szerelmi életedben. Márciusban gyermekáldás is jöhet! Ha nincs párod, a június hozhatja el a szerelmet.

 

MÉRLEG

Mérleg

Jól indul az év, és tavasszal fizetésemelésre számíthatsz. Júniusban külföldi munkalehetőséget is kaphatsz, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegtet. Izgalmas év elébe nézel! Az éves horoszkóp szerint ebben az évben megkaphatsz mindent anyagi javát, ami neked jár, de csak akkor, ha tiszta energiákkal rendelkezel. Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérd a 2020-a, egész éves tisztítást! A február feszültséget hoz párkapcsolatodba, de tavaszra eloszlanak a viharfelhők. A szingli Mérlegek leginkább júniusban találhatnak rá a szerelemre, ami nagyon komolynak ígérkezik.

 

SKORPIÓ

Skorpió

Egész évben sikerek várnak a karrier területén. Külföldön is szerencsét próbálhatsz. Egyedül az április hoz némi nehézséget, de megbirkózol vele. Októberben légy óvatos, egy munkatárs vagy ismerős megpróbálhat becsapni! Az éves horoszkóp szerint már rögtön januárban, aztán októberben is, milliós nagyságrendű nyereményed lehet. Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), megnézi, mikor és min kéne játszanod! Nyáron gondot okozhat a párkapcsolatodban az, ha hagyod, hogy mások beleszóljanak az életetekbe. Ezt kommunikációs problémák súlyosbítják, nehezen tisztázzátok a gondokat. Ha nincs társad, tavasszal a nagy Ő beléphet az életedbe!

NYILAS

Nyilas

Tavasszal rengeteget kell majd dolgoznod, de a sok munka meghozza gyümölcsét, anyagilag jól alakul a nyári időszak. Az éves szerencse horoszkópod is kiemelkedő, e szerint egyenesen 4 időszak is lesz, amikor nagy szerencse érhet. Szegedi Panni megnézi neked, melyek lesznek ezek, hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p)! Március féltékenységet jelez a párkapcsolatodban. Később tovább erősödhetnek a kommunikációs problémák, és ez sajnos párkapcsolati válsággá mélyülhet. Őszre, ha túljuttok a krízisen, a kapcsolat is megerősödik. Az egyedülálló Nyilasok életébe szeptemberben köszönthet be az Igazi.

 

BAK

Bak

Eseménydúsan kezdődik az év, sok új kihívás jön. Viszont, ha minden akadályt sikerrel veszel, tavasszal a legnagyobb álmodat is megvalósíthatod. Ősszel külföldről is kaphatsz egy jó ajánlatot, ezzel hosszú távra is megalapozhatod az anyagi és érzelmi biztonságod. Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérd a 2020-as lehetőség elemzést, hogy mindenből a legjobban jöhess ki! Tavasztól nagyon pozitívan alakul a párkapcsolatod, konfliktust jelenthet viszont később, ha nem leszel hajlandó meghallgatni a párod véleményét. Legyél egy kicsit megengedőbb és toleránsabb! A szinglik életében az év második fele sok boldogságot ígér.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

A sok munka meghozza majd gyümölcsét az éves horoszkóp szerint, komoly sikereket érhetsz el. A nyár közepén minden energiád a munkába fekteted, mert szeretnél fizetésemelést kapni, de ebből majd csak késő ősszel lehet valami. tehetsz azért is, hogy már az év elején gyarapodásnak indulj. Hívd a 0690985921-es számon (485Ft/p), nála már igényelheted a 2020-as, nagy szerencsések listájára való felkerülést! A régóta kapcsolatban élők már akár év elején nagy megértésre számíthatnak, de ez csak márciusig tart, mert akkor a pénzügyek miatt viták alakulnak ki. Az egyedülálló Vízöntőknek novemberben jöhet a nagy szerelem.

 

HALAK

Halak

Ha úgy döntesz, hogy elvállalsz egy új munkalehetőséget a nyár közeledtével, az minden szempontból előre mozdíthatja az életed. Júliusban már akkor is nagy változások érnek, ha nem vállalod el az előbb említett állást. Az év második felétől tartósan jó anyagi helyzetnek örvendhetsz, ha ráerősítesz a jó csillagállásra. Hívd Andynát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kerülj fel nála a Nagy Pénz lapjára! A szingli Halak az év elején bárhova is mennek, szerelemre lelhetnek. Az első három hónapban minden esély meg van arra, hogy megtaláld életed párját. Ha van társad, akkor ősz felé a lehető legnagyobb harmóniát élhetitek meg.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494