CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

horoszkop_szerelem

2019 Őszi szerelmi horoszkóp 

 

Kos 

Kos

A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről! 

 

Bika 

Bika

Ez ősz más lesz, mint a többi, a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Elsőre fel sem tűnik, nem is lesz igazán vonzó, mégis Ő lesz az igazi. Tanulj meg esélyt adni! Meglévő kapcsolatodban az ősz utolsó hetében egy váratlan családi esemény törheti meg a harmóniát. Hívd Juliannát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit gondolnak rólad párod szülei a jósnő szerint! 

 

Ellenőrizd le ITT, van-e rajtad szerelmi kötés!

 

Ikrek 

Ikrek

Az őszi szerelmi horoszkóp sok változást jelez előre. Ne feledd, aki meg akar ismerni téged, maga is sokat szenvedett! Megértőnek kell lenned, hogy megtaláld a szerelmet! Meglévő kapcsolatod jól működik, ha mindketten az összeillő csillagjegyek között szerepeltek. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit mutat a cigánykártya a szerelmi életedről! 

 

Rák 

Rák

Nem szabad elzárkóznod, főleg most! Ezen az őszön vár rád a szerelem! Légy önmagad és élvezd kicsit az életet! Meglévő kapcsolatodban párod túl sok figyelmet fordíthat barátaira. Úgy érzed, változásra van szükség. Hívd Jázmint  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod meddig fog még ennyi energiát fordítani jelentéktelen kapcsolatokra! 

Tartsd be EZT a 3 szabályt, hogy megérkezhessen a nagy szerelem!

 

Oroszlán 

Oroszlán

A figyelmesség most meghozza a szerelmet! Ne feledd, ha valaki nem érdeklődik felőled, lehet azért teszi, mert téged is közönyösnek gondol! Légy megértő! Meglévő kapcsolatodra az őszi szerelmi horoszkóp sok baljós jelet hordoz. Jobb, ha beszélsz egy asztrológussal! Hívd  Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), a legjobb asztrológus segítségét kaphatod meg! 

 

Szűz 

Szűz

Jobban kell ragaszkodnod saját értékrendedhez, ha valóban keresed a szerelmet! Érdemes átgondolnod, hogy kinek is adsz esélyt. Nem szabad bizonytalan irányba haladnod! Meglévő kapcsolatodban az őszi hónapok végén, nagy meglepetés érhet! Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mire számíts a jövőben szerelemben!  

 

Tedd fel magánéleteddel kapcsolatos, fontos kérdéseidet a legprofibb szakembereknek! Tudd meg, hogyan javíthatsz kapcsolatodon, vagy hogyan és mikor találhatod meg az igazit! Keresd Xalent vagy Szegedi Pannit a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

 

Mérleg 

Mérleg

Nem szabad mindig ragaszkodnod az elveidhez! Megesik, hogy az ősz hozza a forradalmi változásokat. Légy nyitottabb saját vágyaid felé! Meglévő kapcsolatodban is jobb, ha te adod meg az irányokat. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e szerelmi kötés a kapcsolatodon! 

 

Skorpió 

Skorpió

A szerelmi horoszkóp szerint inkább a szabadban ismerheted meg párod. Jobban jársz, ha egy csoportos túrát választasz az éjszakai bulizás helyett. Megeshet, hogy egy régebbi kapcsolat energiái erősödhetnek fel. Meglévő párkapcsolatodban is gond lehet, ha még él a régi szerelem! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, exed elfelejtett-e!

 

Nyilas 

Nyilas

Haragszol, ha valaki beleszól a magánéletedbe. Pedig az őszi szerelmi horoszkóp azt mutatja, hogy valaki más mutatja be az igazit. Légy megértő meglévő kapcsolatodban! Az csak jó, ha párod gyermeki énje még aktív. Hívd Amaritát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, anyósod meddig próbál beleszólni az életedbe! 

Kínai horoszkópod szerint EZEK várnak rád szerelemben!

 

Bak 

Bak

Időként hallgass a szívedre, mert a tanácsában most nem csalódhatsz. Viszont sok rossz pletyka ütheti fel fejét. Meglévő kapcsolat esetén ez féltékenységet jelez. Párod bizalmatlansága később a te malmodra hajtja majd a vizet. Hívd Imolát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, miért ennyire féltékeny a párod! 

 

Vízöntő 

Vízöntő

Jobb, ha minden randit jól meggondolsz az ősz folyamán. Vonzani fogod a hozzád nem való, esetlen személyiségeket. Azért ne add fel, mert létezik az igazi! Meglévő kapcsolatodban inkább egymással foglalkozzatok. A munka most egy kicsit lazább lesz. Hívd Bettinát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy érdemes-e munkahelyi viszonyt kezdened! 

 

Halak 

Halak

Nagyon kevés időd lesz ismerkedni a szerelmi horoszkóp sorai szerint. Ennek ellenére valaki nagyon közel kerülhet hozzád! A tél nem is lesz olyan hideg! Meglévő kapcsolatodban is magas fokra hághat a szenvedély. Hívd Jázmint  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, milyen változásra számíthatsz a jósnő szerint!  

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494