2019-es tavaszi szerelmi horoszkóp!

2019-es tavaszi szerelmi horoszkóp

 

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp a kedvenc évszakodra sok pozitív élményt jelez előre. Az ismerkedésre már márciusban komoly esélyeid vannak. Így akár az évszak végére már kapcsolatban lehetsz. Meglévő kapcsolatodban sok akadályt győztök majd le. Ideje magasabb szintre lépnetek! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha tudni szeretnéd, hová is tart párkapcsolatod!

 

Bika

Bika jegy

Jó tavasz ígérkezik neked a szerelmi horoszkóp szerint. Könnyen lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között találod meg az igazit május hónapban. Meglévő kapcsolatod viharosan alakul az évszak elején. Fontos, hogy ne engedj a kétségeknek! A féltékenység rossz tanácsadó, légy óvatos azzal, aki a füledbe ülteti! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e okod a féltékenységre!

 

Ismerd meg ITT a szerelem bevonzásának 3 legfontosabb pontját!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Keresned kell ezen a tavaszon a szerelmet, viszont figyelj a 2019-es horoszkóp soraira! Nagyon sok megtévesztő lehetőség adódhat. Meglévő kapcsolatodban boldog időszak kezdődik. Nagyon sokan most döntik el, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emelik. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod-e az, akivel érdemes családot alapítanod!

 

Rák

Rák jegy

A tavasz nagyon jól indul számodra! Viszont még áprilisban érdemes megtalálnod azt, akit keresel. A későbbi ismeretségek már kétesek lehetnek számodra! Meglévő kapcsolatodban érdemes a szerelmi horoszkóp soraira figyelned. Most kell lépned, ha valami nagyot terveztek. A tavasz végén már késő nyári programot szervezni. Ami a szíveden, az a szádon, de sajnos nem mindig helyes. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, kapcsolatod meg van rekedve!  

Ha az ITT található három csillagjegy valamelyikében születtél, biztos lehetsz abban, hogy az életre szóló szerelmet meg fogod találni!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

A szerelmi horoszkóp forró tavaszt ígér neked. Jobb, ha felkészülsz, mert nagyon nehéz lesz döntened, melyik úton is haladj majd tovább! Egy régebbi kapcsolatod is megjelenhet még a nyár előtt. Meglévő kapcsolatodban inkább a jelenre figyelj! Élvezzétek az életet, menjetek moziba és sétálni, mert bizony ez a tavasz termékeny is lehet. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod elég érett-e a családalapításhoz!

 

Szűz

Szűz jegy

Ez tavasz jól alakul, ha társat keresel. Nagyon gyorsan találhatsz párt, de jobban teszed, ha alaposan a dolgok mögé nézel. Meglévő kapcsolatodban sok vita alakulhat ki. A kétségeknek ne adj utat, különösen, ha párod nem az összeillő csillagjegyek között van! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy akit megismertél, illik-e hozzád!

 

Még nem köszöntött be az életedbe a nagy szerelem? Kérj szerelmi mágiát Xalentől vagy Imolától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), aminek a segítségével egy olyan forró és tüzes kapcsolatot vonzhatsz be az életedbe, amelyre álmodban sem mertél gondolni! Minden csak rajtad áll!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Könnyen megtéveszthet egy régi szerelmed újabb felbukkanása. Ne dőlj be neki újra, inkább keress olyat, aki meg is ért téged! Meglévő kapcsolatodban is felbukkan a múltad egy darabkája. Jobb, ha nem bízol a barátságban, mert bizony sokan többet akarnak. Nincs értelme párodat a féltékenységnek kitenni. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ha stabil a kapcsolatod, de valaki mégis el tud bizonytalanítani!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A tavasz álmosan indul számodra. Inkább magaddal szeretnél foglalkozni, mintsem a szerelem keresésével. A szerelmi horoszkóp szerint viszont a szerelem talál meg téged. Meglévő kapcsolatodban ne légy akadékos. Inkább már a tavasz elején döntsd el azt, hogy mivel is szeretnéd tölteni a közös időt! Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod valóban egyetért-e veled bizonyos kérdésekben!

 

Nyilas

Nyilas jegy

A szerelmi horoszkóp sorai kevés lehetőséget jeleznek előre a tavaszi hónapokra. Inkább a sikerekre és az fittségre koncentrálj, mert könnyen lehet, hogy a nyár lesz a nagy szerelem hozó. Meglévő kapcsolatodban figyel a havi horoszkóp soraira. Nem csak a magad idejére, hanem párod idejére is figyelned kell. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha nyáron boldog szeretnél lenni!

tv2_tuz

Kínai horoszkópod is sokat segíthet szívügyekben. Olvasd el ITT!

 

Bak

bak

Nem szabad az időt és az energiát sajnálnod, ha a szerelem a tét! A tavaszi hónapok nagy változást hozhatnak el az életedbe. Légy vállalkozó szellemű és ne törődj a távolsággal! Meglévő kapcsolatodban párod családja okozhat többször is fennakadást. Sajnos sok dologra mondasz igent, amit később megbánhatsz. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a látótól, mit is gondol rólad párod családja!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A tavasz hozhat szerelmet is, de akár csalódást is okozhat. Legfontosabb, hogy ne lovald bele magad az első fellángolásba azonnal. Inkább megfontolt és titokzatos legyél. Meglévő kapcsolatodban a tavasz elején sok vitára számíthatsz. Aztán ahogy közeledik a nyár, minden úgy állhat helyre. Figyelj arra, hogy párod kétségei nem mindig lesznek alaptalanok! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, miért van sok bizonytalanság a párkapcsolatodban!

 

Halak

Halak jegy

A tavasz jól indul számodra, több lehetőséged is lesz megtalálnod az igaz szerelmet.  Legtöbb randira a nyár közeledtével lesz esélyed, de csak egy lesz az, aki képes lesz igazán megérinteni. Meglévő kapcsolatodban viharos, borongós időszak következik be a tavasz első hónapjában. Aztán ez is változik, bár ez egyéni horoszkóptól függő dolog. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy személyes kapcsolati horoszkópot, ami csak rólad és a párodról szól!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391