2019-es tavaszi szerelmi horoszkóp!

2019-es tavaszi szerelmi horoszkóp

 

 

Kos

Kos jegy

A szerelmi horoszkóp a kedvenc évszakodra sok pozitív élményt jelez előre. Az ismerkedésre már márciusban komoly esélyeid vannak. Így akár az évszak végére már kapcsolatban lehetsz. Meglévő kapcsolatodban sok akadályt győztök majd le. Ideje magasabb szintre lépnetek! Hívd Bettinát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha tudni szeretnéd, hová is tart párkapcsolatod!

 

Bika

Bika jegy

Jó tavasz ígérkezik neked a szerelmi horoszkóp szerint. Könnyen lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között találod meg az igazit május hónapban. Meglévő kapcsolatod viharosan alakul az évszak elején. Fontos, hogy ne engedj a kétségeknek! A féltékenység rossz tanácsadó, légy óvatos azzal, aki a füledbe ülteti! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e okod a féltékenységre!

 

Ismerd meg ITT a szerelem bevonzásának 3 legfontosabb pontját!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Keresned kell ezen a tavaszon a szerelmet, viszont figyelj a 2019-es horoszkóp soraira! Nagyon sok megtévesztő lehetőség adódhat. Meglévő kapcsolatodban boldog időszak kezdődik. Nagyon sokan most döntik el, hogy kapcsolatukat magasabb szintre emelik. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod-e az, akivel érdemes családot alapítanod!

 

Rák

Rák jegy

A tavasz nagyon jól indul számodra! Viszont még áprilisban érdemes megtalálnod azt, akit keresel. A későbbi ismeretségek már kétesek lehetnek számodra! Meglévő kapcsolatodban érdemes a szerelmi horoszkóp soraira figyelned. Most kell lépned, ha valami nagyot terveztek. A tavasz végén már késő nyári programot szervezni. Ami a szíveden, az a szádon, de sajnos nem mindig helyes. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, kapcsolatod meg van rekedve!  

Ha az ITT található három csillagjegy valamelyikében születtél, biztos lehetsz abban, hogy az életre szóló szerelmet meg fogod találni!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

A szerelmi horoszkóp forró tavaszt ígér neked. Jobb, ha felkészülsz, mert nagyon nehéz lesz döntened, melyik úton is haladj majd tovább! Egy régebbi kapcsolatod is megjelenhet még a nyár előtt. Meglévő kapcsolatodban inkább a jelenre figyelj! Élvezzétek az életet, menjetek moziba és sétálni, mert bizony ez a tavasz termékeny is lehet. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod elég érett-e a családalapításhoz!

 

Szűz

Szűz jegy

Ez tavasz jól alakul, ha társat keresel. Nagyon gyorsan találhatsz párt, de jobban teszed, ha alaposan a dolgok mögé nézel. Meglévő kapcsolatodban sok vita alakulhat ki. A kétségeknek ne adj utat, különösen, ha párod nem az összeillő csillagjegyek között van! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy akit megismertél, illik-e hozzád!

 

Még nem köszöntött be az életedbe a nagy szerelem? Kérj szerelmi mágiát Xalentől vagy Imolától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), aminek a segítségével egy olyan forró és tüzes kapcsolatot vonzhatsz be az életedbe, amelyre álmodban sem mertél gondolni! Minden csak rajtad áll!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Könnyen megtéveszthet egy régi szerelmed újabb felbukkanása. Ne dőlj be neki újra, inkább keress olyat, aki meg is ért téged! Meglévő kapcsolatodban is felbukkan a múltad egy darabkája. Jobb, ha nem bízol a barátságban, mert bizony sokan többet akarnak. Nincs értelme párodat a féltékenységnek kitenni. Hívd Norbertet a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ha stabil a kapcsolatod, de valaki mégis el tud bizonytalanítani!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A tavasz álmosan indul számodra. Inkább magaddal szeretnél foglalkozni, mintsem a szerelem keresésével. A szerelmi horoszkóp szerint viszont a szerelem talál meg téged. Meglévő kapcsolatodban ne légy akadékos. Inkább már a tavasz elején döntsd el azt, hogy mivel is szeretnéd tölteni a közös időt! Hívd Imolát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod valóban egyetért-e veled bizonyos kérdésekben!

 

Nyilas

Nyilas jegy

A szerelmi horoszkóp sorai kevés lehetőséget jeleznek előre a tavaszi hónapokra. Inkább a sikerekre és az fittségre koncentrálj, mert könnyen lehet, hogy a nyár lesz a nagy szerelem hozó. Meglévő kapcsolatodban figyel a havi horoszkóp soraira. Nem csak a magad idejére, hanem párod idejére is figyelned kell. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha nyáron boldog szeretnél lenni!

tv2_tuz

Kínai horoszkópod is sokat segíthet szívügyekben. Olvasd el ITT!

 

Bak

bak

Nem szabad az időt és az energiát sajnálnod, ha a szerelem a tét! A tavaszi hónapok nagy változást hozhatnak el az életedbe. Légy vállalkozó szellemű és ne törődj a távolsággal! Meglévő kapcsolatodban párod családja okozhat többször is fennakadást. Sajnos sok dologra mondasz igent, amit később megbánhatsz. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a látótól, mit is gondol rólad párod családja!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A tavasz hozhat szerelmet is, de akár csalódást is okozhat. Legfontosabb, hogy ne lovald bele magad az első fellángolásba azonnal. Inkább megfontolt és titokzatos legyél. Meglévő kapcsolatodban a tavasz elején sok vitára számíthatsz. Aztán ahogy közeledik a nyár, minden úgy állhat helyre. Figyelj arra, hogy párod kétségei nem mindig lesznek alaptalanok! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, miért van sok bizonytalanság a párkapcsolatodban!

 

Halak

Halak jegy

A tavasz jól indul számodra, több lehetőséged is lesz megtalálnod az igaz szerelmet.  Legtöbb randira a nyár közeledtével lesz esélyed, de csak egy lesz az, aki képes lesz igazán megérinteni. Meglévő kapcsolatodban viharos, borongós időszak következik be a tavasz első hónapjában. Aztán ez is változik, bár ez egyéni horoszkóptól függő dolog. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy személyes kapcsolati horoszkópot, ami csak rólad és a párodról szól!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351