2018 tavaszi szerelmi horoszkóp

Kos

Kos

A tavasz, egy igazi szerelmet hozó évszak lesz. Nagyon sok változásra számíthatsz, ami azzal kezdődik, hogy potenciális jelöltek körül rajonganak. Több párkapcsolati lehetőséged is adódik majd. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást, hogy megtudd, ki is az igazi! Meglévő kapcsolatodban kisebb vitákra számíthatsz az évszak elején. Mire itt a nyár, már komoly fejlődést kell mutatnia párkapcsolatodnak!

 

Ha KOS a csillagjegyed, kattint IDE, mert megtudod, ki illik leginkább hozzád a szerelemben!

 

Bika

Bika

Ez a tavasz végre igazi nyarat hoz! Tele leszel pozitív energiákkal, amelyek kisugárzásodra nagy mértékben hatással lesz. Akár életed szerelmét is megtalálhatod, ha keresed. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelemvonzást tavaszra! A rásegítő mágia mindig segít abban, hogy biztosabban célt érj. Meglévő kapcsolatodban ideje engedned partnerednek is, hogy cselekedjen! Egy jó ideje már mindent a nyakadba veszel, amibe kezdesz belefáradni.

 

A BIKA jegyében születtél? Akkor ITT segítünk szerelemre lelni!

 

 

Ikrek

Ikrek

A tavaszod inkább nosztalgikus lesz, bizonyos események akár meg is ismétlődhetnek sorsodban. Most nem jó változtatnod, inkább a jól bejárt úton kell maradnod. Meglévő kapcsolatodnál még nem érett meg az idő a lezárásra. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, partnered-e az igazi! Amennyiben meglévő kapcsolatod az összeillő csillagjegyek közül került ki, jó tavaszi szerelmi horoszkópod van. Akkor viszont, ha veled ellentétes jegyben született, sok figyelmességre lesz szükségetek!

 

Rák

Rák

A 2018. évi horoszkóp nagyon mozgalmas lett számodra. Talán túl mozgalmas is, így kevés időd jut az igaz szerelem megélésére. Igen, szerelem, mert ebben a évszakban megélheted a boldogságot, de a kudarcot is! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, boldogság vagy kudarc vár rád szerelemben tavasszal! Ne keress mindenben jeleket! Elég most neked partnered furcsa gyanakvását kezelni, mivel ebben a hónapban viselkedésed sok bizonytalanságot ébreszthet benne.

 

Tudd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

 

 

Oroszlán

Oroszlán

Az Oroszlán szülöttek számára sok kétséget hozhat a tavasz. A szerelem sok bizonytalanságot hordoz számodra. Most mindennél fontosabb, hogy megtanulj bízni a partneredben. Májusban Jupiter és Neptunusz trigon okozza majd, hogy megélénkülhet majd a fantáziád. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, hűséges-e a párod, engedd, hogy a jóskártya felfedje a titkokat! Érdemes a gyanakvásod elnyomnod, összeesküvés elméletek helyet pedig jobb, ha terveket szősz!  

 

Szűz

Szűz

A szerelem ebben az évszakban sok megújuló energiát hoz neked. Most új gondolatok és célok születhetnek benned, párkapcsolatoddal kapcsolatban. Fontos, hogy a tervekből ne hagyd ki párod sem! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológiai elemzést párkapcsolatodról! Amennyiben nincs kapcsolatod, a megújuló energiák miatt ebben az évszakban könnyen ismerkedhetsz. Akár életed szerelmét is megtalálhatod, vagy éppen Ő talál meg téged!  

 

Áprilist és májust a szerelem havának is hívják! Süt a nap, az emberek is feltöltődnek energiával! Ezért fog most rád találni a szerelem is! Ha mégsem így történne, akkor kérj szerelem bevonzó mágiát Zeusztól vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg

A tavaszi szellők oldják a télen felgyülemlett feszültséget, ami nagyon jót tesz a közérzetednek. A kisugárzásod egyre jobb lesz, így különleges hatással lehetsz az ellenkező nemre. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc),  kérj szerelem bevonzó mágiát, hogy hamar megtaláld az igazit! A 2018. évi horoszkóp sok feladatot tár eléd. Ez viszont nem akadályozhat meg a párkapcsolati boldogságban, ha te magad is így akarod. Most képesnek kell lenned minden kétséget eloszlatni önmagadban!   

 

ITT megtalálod éves szerelmi horoszkópod is! Olvasd el, hogy jó helyen lehess, jó időben!

 

Skorpió

Skorpió

A Tűz jegyében kezdődik számodra a tavasz. Ebben az évszakban sok változás következhet be az életedben. Ha meglévő kapcsolatod nem stabil és nem az összeillő csillagjegyek között vagytok, akkor könnyen érhet véget most a kapcsolatod. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást, ha úgy érzed, párkapcsolatod veszélyben van! A tavasz nem csak bizonytalanságot hoz majd neked, hanem pozitív változásokat is!

 

 

Nyilas

Nyilas

Sok olyan társadalmi eseményre számíthatsz, ahol pároddal közösen kell megjelenni a tavaszi hónapok során. Ezt az időt viszont ne számold úgy, hogy kettesben vagy szerelmeddel. Párod ennek ellenére magányos lehet! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg a cigány kártya titkos üzenetét szerelmi életeddel kapcsolatban! Amennyiben nincs kapcsolatod, az évszak utolsó hónapjában megismerheted az igazit! Fontos, hogy Szent Iván napjáig kapcsolatba kerülj!  

 

Bak

Bak

A tavasz első felében leginkább a túláradó érzelmek kitörése határozza meg párkapcsolatod. Éppen ezért, minden rendkívül változékony lesz, akár kisebb viták is adódhatnak. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha úgy érzed, változásra van szükséged, bizonytalan vagy a jövőben! Amennyiben nincs kapcsolatod, most nehezen dönthetsz majd hideg fejjel. Adj időt minden új ismeretségnek, mert könnyen ismerhetsz félre bárkit!

 

Vízöntő  

Vízöntő

Ebben az évszakban komolyra fordulhat minden a nemrég kezdődött kapcsolatokban. Amennyiben éppen most ismerkedsz, ne habozz, légy bátor és tedd meg te a kezdeti lépéseket, amennyiben a kiszemelt az összeillő csillagjegyek közül van! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, hogy minden bizonytalanság elkerüljön a jövőben! Meglévő párkapcsolat esetén figyelned kell a jeleket, hiszen sok titokra fény derülhet! Nagyon pozitív meglepetések érhetnek ebben az évszakban!

 

Halak  

Halak

Nagyon sokan foglalkoznak veled az évszak elején. Könnyen kaphatnak fel a rossz nyelvek, ami miatt párod féltékeny lehet. Próbálj meg nyugodtan reagálni, ne engedd, hogy mások negatív energiája miatt legyen gond a párkapcsolatodban! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj negatív energia oldást, ami segíthet megoldani a bajokat az életed minden területén! Amennyiben nincs partnerkapcsolatod, a tavaszi időszak végén számíthatsz ismerkedésre. Légy óvatos, mert könnyen lehet, hogy a vonzó külső tényezők megtéveszthetnek!  

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530