2018 tavaszi szerelmi horoszkóp

Kos

Kos

A tavasz, egy igazi szerelmet hozó évszak lesz. Nagyon sok változásra számíthatsz, ami azzal kezdődik, hogy potenciális jelöltek körül rajonganak. Több párkapcsolati lehetőséged is adódik majd. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást, hogy megtudd, ki is az igazi! Meglévő kapcsolatodban kisebb vitákra számíthatsz az évszak elején. Mire itt a nyár, már komoly fejlődést kell mutatnia párkapcsolatodnak!

 

Ha KOS a csillagjegyed, kattint IDE, mert megtudod, ki illik leginkább hozzád a szerelemben!

 

Bika

Bika

Ez a tavasz végre igazi nyarat hoz! Tele leszel pozitív energiákkal, amelyek kisugárzásodra nagy mértékben hatással lesz. Akár életed szerelmét is megtalálhatod, ha keresed. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelemvonzást tavaszra! A rásegítő mágia mindig segít abban, hogy biztosabban célt érj. Meglévő kapcsolatodban ideje engedned partnerednek is, hogy cselekedjen! Egy jó ideje már mindent a nyakadba veszel, amibe kezdesz belefáradni.

 

A BIKA jegyében születtél? Akkor ITT segítünk szerelemre lelni!

 

 

Ikrek

Ikrek

A tavaszod inkább nosztalgikus lesz, bizonyos események akár meg is ismétlődhetnek sorsodban. Most nem jó változtatnod, inkább a jól bejárt úton kell maradnod. Meglévő kapcsolatodnál még nem érett meg az idő a lezárásra. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, partnered-e az igazi! Amennyiben meglévő kapcsolatod az összeillő csillagjegyek közül került ki, jó tavaszi szerelmi horoszkópod van. Akkor viszont, ha veled ellentétes jegyben született, sok figyelmességre lesz szükségetek!

 

Rák

Rák

A 2018. évi horoszkóp nagyon mozgalmas lett számodra. Talán túl mozgalmas is, így kevés időd jut az igaz szerelem megélésére. Igen, szerelem, mert ebben a évszakban megélheted a boldogságot, de a kudarcot is! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, boldogság vagy kudarc vár rád szerelemben tavasszal! Ne keress mindenben jeleket! Elég most neked partnered furcsa gyanakvását kezelni, mivel ebben a hónapban viselkedésed sok bizonytalanságot ébreszthet benne.

 

Tudd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

 

 

Oroszlán

Oroszlán

Az Oroszlán szülöttek számára sok kétséget hozhat a tavasz. A szerelem sok bizonytalanságot hordoz számodra. Most mindennél fontosabb, hogy megtanulj bízni a partneredben. Májusban Jupiter és Neptunusz trigon okozza majd, hogy megélénkülhet majd a fantáziád. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg, hűséges-e a párod, engedd, hogy a jóskártya felfedje a titkokat! Érdemes a gyanakvásod elnyomnod, összeesküvés elméletek helyet pedig jobb, ha terveket szősz!  

 

Szűz

Szűz

A szerelem ebben az évszakban sok megújuló energiát hoz neked. Most új gondolatok és célok születhetnek benned, párkapcsolatoddal kapcsolatban. Fontos, hogy a tervekből ne hagyd ki párod sem! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológiai elemzést párkapcsolatodról! Amennyiben nincs kapcsolatod, a megújuló energiák miatt ebben az évszakban könnyen ismerkedhetsz. Akár életed szerelmét is megtalálhatod, vagy éppen Ő talál meg téged!  

 

Áprilist és májust a szerelem havának is hívják! Süt a nap, az emberek is feltöltődnek energiával! Ezért fog most rád találni a szerelem is! Ha mégsem így történne, akkor kérj szerelem bevonzó mágiát Zeusztól vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg

A tavaszi szellők oldják a télen felgyülemlett feszültséget, ami nagyon jót tesz a közérzetednek. A kisugárzásod egyre jobb lesz, így különleges hatással lehetsz az ellenkező nemre. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc),  kérj szerelem bevonzó mágiát, hogy hamar megtaláld az igazit! A 2018. évi horoszkóp sok feladatot tár eléd. Ez viszont nem akadályozhat meg a párkapcsolati boldogságban, ha te magad is így akarod. Most képesnek kell lenned minden kétséget eloszlatni önmagadban!   

 

ITT megtalálod éves szerelmi horoszkópod is! Olvasd el, hogy jó helyen lehess, jó időben!

 

Skorpió

Skorpió

A Tűz jegyében kezdődik számodra a tavasz. Ebben az évszakban sok változás következhet be az életedben. Ha meglévő kapcsolatod nem stabil és nem az összeillő csillagjegyek között vagytok, akkor könnyen érhet véget most a kapcsolatod. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj sorsfordítást, ha úgy érzed, párkapcsolatod veszélyben van! A tavasz nem csak bizonytalanságot hoz majd neked, hanem pozitív változásokat is!

 

 

Nyilas

Nyilas

Sok olyan társadalmi eseményre számíthatsz, ahol pároddal közösen kell megjelenni a tavaszi hónapok során. Ezt az időt viszont ne számold úgy, hogy kettesben vagy szerelmeddel. Párod ennek ellenére magányos lehet! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tudd meg a cigány kártya titkos üzenetét szerelmi életeddel kapcsolatban! Amennyiben nincs kapcsolatod, az évszak utolsó hónapjában megismerheted az igazit! Fontos, hogy Szent Iván napjáig kapcsolatba kerülj!  

 

Bak

Bak

A tavasz első felében leginkább a túláradó érzelmek kitörése határozza meg párkapcsolatod. Éppen ezért, minden rendkívül változékony lesz, akár kisebb viták is adódhatnak. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha úgy érzed, változásra van szükséged, bizonytalan vagy a jövőben! Amennyiben nincs kapcsolatod, most nehezen dönthetsz majd hideg fejjel. Adj időt minden új ismeretségnek, mert könnyen ismerhetsz félre bárkit!

 

Vízöntő  

Vízöntő

Ebben az évszakban komolyra fordulhat minden a nemrég kezdődött kapcsolatokban. Amennyiben éppen most ismerkedsz, ne habozz, légy bátor és tedd meg te a kezdeti lépéseket, amennyiben a kiszemelt az összeillő csillagjegyek közül van! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, hogy minden bizonytalanság elkerüljön a jövőben! Meglévő párkapcsolat esetén figyelned kell a jeleket, hiszen sok titokra fény derülhet! Nagyon pozitív meglepetések érhetnek ebben az évszakban!

 

Halak  

Halak

Nagyon sokan foglalkoznak veled az évszak elején. Könnyen kaphatnak fel a rossz nyelvek, ami miatt párod féltékeny lehet. Próbálj meg nyugodtan reagálni, ne engedd, hogy mások negatív energiája miatt legyen gond a párkapcsolatodban! Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj negatív energia oldást, ami segíthet megoldani a bajokat az életed minden területén! Amennyiben nincs partnerkapcsolatod, a tavaszi időszak végén számíthatsz ismerkedésre. Légy óvatos, mert könnyen lehet, hogy a vonzó külső tényezők megtéveszthetnek!  

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406