CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

20 jel, hogy megcsal a párod

megcsalás

Gyanakszol és úgy érzed, hogy megcsal a párod? Bátornak kell lenned, és próbáld tárgyilagosan nézni a kapcsolatotokat. Ha a férfiak szeretőt tartanak, annak gyakran egészen nyilvánvaló jelei vannak. Hogy könnyebben leleplezhessük a hűtlenséget, lássuk az árulkodó jeleket.

1. Kezdi elveszíteni az érdeklődését veled kapcsolatban, aminek egyelőre nem tudod az okát.

2. Ajándékokat vásárol, feltehetően azért, mert bűntudata van. A lelkiismeretfurdalását próbálja enyhíteni azzal, hogy ajéndékokkal halmoz el téged.

 

Olvasd el ITT egy kedves ismerősöm, egy profi jósnő blogját, melyben leírja, hogyan lehet a legpontosabb válszokat kapni szerelmi kérdésekre!

 

3. Megváltozik a viselkedése, új szokásokat vesz fel.

4. Szándékosan kötekedik, hogy legyen oka elmenni otthonról. Te leszel a hibás! Ki más lenne?

5.  Amikor vitába keveredik veled, akkor felhozza, hogy mi lenne, ha szakítanátok.

párkapcsolat, megcsal, hűtlen, párkapcsolati problémák, veszekedés

6.  Gyakoriak a hangulatingadozások. Ha a szeretővel is akad némi probléma, az a veled való kapcsolatra is rányomja a bélyegét.

7.  Egyre kevesebbet beszélgettek és kezd elhidegülni tőled.

8.  Már semmi nem tetszik neki, mindent kritizál.

9.  Egyre kevésbé látja és jegyzi meg azt, hogy csinosan öltözöl.

10.  A szeretlek szó eltűnt. Ezt egyre ritkábban vagy már nem is hallod.

11.  Egyre többször keres és talál  benned hibát.

 

Figyelmeztető álmok! Ha EZT álmodod, biztosra veheted, hogy a párod megcsal!

 

12.  A barátai fontosabbak, mint te.

13.  A kapcsolatotokat illetően már semmi terve nincs veled. Ha mégis megkérdezed, kifogásokat keres.

14.  Egyre kevesebb a szex.

párkapcsolat, megcsal, hűtlen, párkapcsolati problémák, veszekedés

15.  Fontosabb a TV nézés, mint a veled való kommunikáció.

16. A gyerekekkel kevesebbet foglalkozik.

17.  Érzelmileg teljesen eltávolodik tőled.

18. A régi szép időkben fantáziadús volt az ágyban, most érdektelen és unalmas.

19. Kezdődnek a kimaradozások. Először a barátok, majd a “túlórázom drágám, ma később jövök” szöveget hallod egyre gyakrabban.

20. Amikor szeretnél vele együtt lenni, fáradtságra hivatkozik.

 

Ha már kiderült a szerelmi románc, de láttok még esélyt az újrakezdésre, akkor érdemes átbeszélni nyugodtan, higgadtan. Megtalálni azt a pontot, ahol kisiklott a kapcsolat és visszatalálni oda, ahonnan a szerelmetek indult. Ebben én és a kollégáim is szívesen segítünk. Különböző párkapcsolati mágiával még erősebbé teheted a kapcsolatodat és szerelmeteket.

Ha úgy érzed, megcsal a párod, hívjad Xalen vagy Imola  kolléganőmet a 0690 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), és mi segítünk helyreállítani a családi békét és harmóniát!

Külföldről is telefonálhatsz, elérhetőek vagyunk: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494