CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

20 jel, hogy megcsal a párod

megcsalás

Gyanakszol és úgy érzed, hogy megcsal a párod? Bátornak kell lenned, és próbáld tárgyilagosan nézni a kapcsolatotokat. Ha a férfiak szeretőt tartanak, annak gyakran egészen nyilvánvaló jelei vannak. Hogy könnyebben leleplezhessük a hűtlenséget, lássuk az árulkodó jeleket.

Tündér Lili 954 kód, astro24h Tündér Lili, jóslás,

1. Kezdi elveszíteni az érdeklődését veled kapcsolatban, aminek egyelőre nem tudod az okát.

2. Ajándékokat vásárol, feltehetően azért, mert bűntudata van. A lelkiismeretfurdalását próbálja enyhíteni azzal, hogy ajéndékokkal halmoz el téged.

 

Olvasd el ITT egy kedves ismerősöm, egy profi jósnő blogját, melyben leírja, hogyan lehet a legpontosabb válszokat kapni szerelmi kérdésekre!

 

3. Megváltozik a viselkedése, új szokásokat vesz fel.

4. Szándékosan kötekedik, hogy legyen oka elmenni otthonról. Te leszel a hibás! Ki más lenne?

5.  Amikor vitába keveredik veled, akkor felhozza, hogy mi lenne, ha szakítanátok.

párkapcsolat, megcsal, hűtlen, párkapcsolati problémák, veszekedés

6.  Gyakoriak a hangulatingadozások. Ha a szeretővel is akad némi probléma, az a veled való kapcsolatra is rányomja a bélyegét.

7.  Egyre kevesebbet beszélgettek és kezd elhidegülni tőled.

8.  Már semmi nem tetszik neki, mindent kritizál.

9.  Egyre kevésbé látja és jegyzi meg azt, hogy csinosan öltözöl.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

10.  A szeretlek szó eltűnt. Ezt egyre ritkábban vagy már nem is hallod.

11.  Egyre többször keres és talál  benned hibát.

 

Figyelmeztető álmok! Ha EZT álmodod, biztosra veheted, hogy a párod megcsal!

 

12.  A barátai fontosabbak, mint te.

13.  A kapcsolatotokat illetően már semmi terve nincs veled. Ha mégis megkérdezed, kifogásokat keres.

14.  Egyre kevesebb a szex.

párkapcsolat, megcsal, hűtlen, párkapcsolati problémák, veszekedés

15.  Fontosabb a TV nézés, mint a veled való kommunikáció.

16. A gyerekekkel kevesebbet foglalkozik.

17.  Érzelmileg teljesen eltávolodik tőled.

18. A régi szép időkben fantáziadús volt az ágyban, most érdektelen és unalmas.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

19. Kezdődnek a kimaradozások. Először a barátok, majd a “túlórázom drágám, ma később jövök” szöveget hallod egyre gyakrabban.

20. Amikor szeretnél vele együtt lenni, fáradtságra hivatkozik.

 

Ha már kiderült a szerelmi románc, de láttok még esélyt az újrakezdésre, akkor érdemes átbeszélni nyugodtan, higgadtan. Megtalálni azt a pontot, ahol kisiklott a kapcsolat és visszatalálni oda, ahonnan a szerelmetek indult. Ebben én és a kollégáim is szívesen segítünk. Különböző párkapcsolati mágiával még erősebbé teheted a kapcsolatodat és szerelmeteket.

Ha úgy érzed, megcsal a párod, hívj engem vagy Ágnes kolléganőmet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), és mi segítünk helyreállítani a családi békét és harmóniát!

Külföldről is telefonálhatsz, elérhetőek vagyunk: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391