16 késszúrással végzett feleségével! Valóban megszállták a démonok!?

Sokszor a legkegyetlenebb gyilkosságok hátterében nem egy rettenetes ember, hanem egy démon által megszállt átlagos ember áll.

Attila nem emlékszik a gyilkosság körülményeire, ennek ellenére az orvosok nem tudtak elmezavart megállapítani nála. A szomszédok kedves, barátságos embernek ismerték őt, aki hullaszállítóként dolgozott, ezért gyakran töltötte a napot holttestek között vagy a kórházban, temetőben.

Az elméd olykor jelez, figyelj az álmaidra! A megfejtésükről ITT olvashatsz!

démon

Ez az egyik legveszélyesebb szakma hiszen, a halott lelkek, démonok így bármikor könnyedén rátapadhattak.

Attila azon a bizonyos estén hazament, mindenféle előzmény, kérdés vagy veszekedés nélkül odalépett a kanapén szunyókáló feleségéhez és végzett vele. Tizenhatszor szúrta meg az alvó asszonyt, majd a kést visszatette a helyére és lefeküdt aludni.

Másnap Attila semmire sem emlékezett.

Hamied angyal üzenetét fontos elolvasnod ITT, megóvhat a bajoktól!

Mikor szállhatnak meg a démoni erők?

Egy démon megszállhat álmodban, hiszen akkor teljesen ki vagy szolgáltatva, nem vagy a tudatodnál, és védekezni sem tudsz.

A démoni erők akkor a legveszélyesebbek, ha mérges vagy, illetve, ha félsz valamitől. A harag és a félelem általában rést üt az aurádon és ezen a résen egy sötét démoni erő beszivároghat.

Ha a démon bekerült az aurádba, akkor onnantól kezdve ő irányít, és te rabszolga módjára teljesíted a kéréseit.

Tudod, hogy a hét melyik napján születtél? Akkor érdekes információkra bukkanhatsz ITT!

démon

Démoni erők megszállhatnak akkor is, ha otthon mágiát végzel, de nincs rajtad megfelelő  védelem. Az otthon végezhető mágiák nem nehezek és hatékonyak is, de nem veszélytelenek.

Olyan kapukat feszegetsz, amelyek, ha kinyílnak, egyedül már nem tudod őket bezárni. Ezért fontos, hogy bármilyen mágia végzése előtt kérj egy erős védelmet, de még jobb, ha inkább szakemberre bízod a feladatot! Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki nem csak a védelem felállításában segít, hanem a leghatékonyabb mágiákat kérheted el tőle, bármelyik életterületre!

Kérj védelmet akkor is, ha nemrég temetőben jártál, vagy voltál halott személy közelében. Szakembereink szinte pillanatok alatt felállítják, hatásuk pedig akár 6 hónapig érezhető!

Ha úgy érzed, hogy a környezetedben valaki nem ura a saját cselekedeteinek, vagy úgy érzed, mintha téged is irányítana egy külső erő, akkor sürgősen szakemberhez kell fordulnod! Jós Kati vagy Violetta jósnőket keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megszabadítsanak az ártó erőktől!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét