10 tárgy, ami megvéd a negatív energiáktól

Kérj védelmet a negatív energiák ellen, hogy jobbra forduljon az életed! 06 90 633 931 (485 ft/p!

Bizonyára Te is hallottál már a negatív energiákról, amik életedbe beköltözve, a legkülönfélébb dolgokat tudják okozni. Vannak, amik egyszerűen balszerencséssé tesznek, mások akár a sikertől is megfoszthatnak, vagy egészségedet is megronthatják. Mértéküktől és milyenségüktől függően vannak olyan eszközök, tárgyak, amik a rontás elleni védelmet erősítik és megakadályozzák, hogy az átok esetleg továbbterjedjen.

ITT megtudod, mi az a 6 dolog, ami bevonzhatja a negatív energiákat az otthonodba!

Te is feltetted már magadnak a kérdést: Mit tehetnék a negatív energiákkal szemben? Hát most megadjuk a választ, mely több ügyfelemnek is segített, mint elsőre hinnéd. Ez a tíz tárgy, ha a rontás vagy negatív energia olyan, segíteni fog a védelemben! Mindazonáltal, ha úgy érzed, valami átok van rajtad, akkor először érdemes kikérned egy szakember vizsgálatát is, és véleményét, mert a tárgyak csak bizonyos fokú negatív energiákkal szemben elegek.

 

1. Gyertya

A legalapvetőbb tárgy, ami az átok elleni védelemben segítségedre lehet. A gyertya fénye természetes ellensége a legtöbb entitásnak, szellemnek. Igaz, a megidéző rituáléknak is alapja lehet, ezért óvatosan kell használni. Az sem jó – tűzveszély szempontjából sem – ha mindig égetjük a gyertyát. A tűz önmagában is elűzi az itt ragadt lényeket, és erősíti a védelmet a negatív erőkkel szemben is.

ITT a védelmező amulettekről olvashatsz, ITT pedig talizmánokról, melyek szintén a negatív energiák kivédésében segítenek!

2. Füstölő

A füstölő megtisztítja a teret, de csak a természetes anyagokból készült működik rendesen. Az aromásított mű füstölők csak jó illatot árasztanak, de egyébként hasztalanok az átok elleni védelemért folytatott harc során. A legjobb hatást a tömjén és a citrom, illetve a levendula illóolaja hordozza magában. Ha ügyes vagy, és megfelelően utánanézel az eljárásnak, a saját kezűleg készült füstölő a legerősebb fegyver lehet a kezedben!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, telefonos jóslás, segítség

3. Lámpa

Ha nincs kéznél gyertya, vagy kevésnek érezzük a pislákoló fényét, esetleg minduntalan elalszik, mikor meg próbáljuk gyújtani, érdemes „modernebb” fénytechnikához folyamodnunk. Lényegében bármilyen fényforrás jól jöhet, ami kéznél van. A lámpa az egész szobát megvilágítja és visszaűzi az árnyékot, így nagyon hasznos mindenféle negatív erővel szemben.

4. Hegyikristály

A kövek a természet adta fegyverünk ami a Föld ősi védelmét hordozza magában. Érdemes hegyikristályból készült ékszert viselned, ha úgy érzed, valamilyen átok van rajtad, mert olyan ez, mint egy villámhárító, leföldeli a negatív energiákat. Minden kristály alkalmas valamilyen szinten a védelemre, de a hegyikristály az egyetemes védelmet jelentő szimbólum. Ha beszélsz tanácsadóddal, akkor ő meg tudja mondani neked, hogy számodra melyik kristály a személyes védelmeződ.

5. Szenteltvíz

A szenteltvíz az áldás képessége miatt működik. Fontos, hogy az őskeresztények szerint bárki képes volt áldást adni, aki hittestvér volt. Lényegében ez az eszköz hazánkban azért működhet, mert többségben van a keresztény hit. Ha valamit meglocsolunk szenteltvízzel, az egy jó ideig védettséget élvez az átkok ellen.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

6. Kereszt

Ez a tárgy, lényegében inkább szimbólum. Egyetemessége miatt nem csak a keresztényekhez köthető, de természetesen a vallás miatt terjedt el. Ha hálószobánkba, az ágyunk felett van kereszt, az véd minket az álmunkban ránk támadó szellemek elől. Ha ékszerként viseljük, akkor kabalaként funkcionálhat.

7. Szentképek, szentháromság

Itt is az egyetemes szimbólum tesz minket érinthetetlenné. A vallásos emberek tudják azt, hogy a szentháromság képviseli a tökéletes egységet. Ha erős rontással állunk szemben, szoktam javasolni, hogy ilyen képet tegyen ki a lakásában az illető, főleg ott, ahol sokat tartózkodik. Gyertyákkal kiegészítve a leghatásosabb a védelem.

8. Só

A só a bölcsesség jelképe a mágiában, ezért semmilyen sötét varázslathoz nem alkalmazható. A sátánisták nem tűrik meg titkos rituáléikon, mert ami a sötétségből táplálkozik, az egyben tudatlan is, ezért nem illik hozzá a só. Persze ne gondold, hogy a gonosz tudatlan, viszont a bölcsesség képes arra, hogy az egyszerűbb és kezdetlegesebb negatív energiákkal hatásosan felvegye a harcot. Ablak és ajtó köré érdemes tenni sót, és természetesen a szenteltvízzel kiegészített védelem még erősebb.

9. Ezüst

Nem minden legenda egyszerű kitaláció csupán. Bár sokaknak talán a vámpírokról és vérfarkasokról szóló mesék és történetek jutnak eszükbe az ezüst szót olvasva, itt nem arról van szó. Az ezüst, éppúgy mint a só, ősi szimbólum. A tisztaságot, becsületességet és erőt képviseli. Ha valamilyen ezüst tárgyat, ékszert viselsz magadon, az már önmagában ad egy alap védelmet az átkok ellen.

10. Kabalák

A népi babonák sem alaptalanok minden esetben, ezért az egyszerű „mezei” negatív energiák ellen tökéletesek a nyúlláb, vagy patkó, esetleg malac formájú tárgyak. (A malac kimondottan szerencsét is hozhat.)

Ha viszont valakinél komolyabb a probléma, tárgyak mozognak vagy szellemet is láttál, mindenképpen keress fel egy szakembert, akár a vonalunkon is, a nap 24 órájában, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mert az ellen erősebb szimbólumokra van szükség! Hívd bizalommal Tündér Lilit vagy Xalent, ebben maximálisan a segítségedre lesznek, el is távolítanak minden negatív erőt a környezetedből!

Elérsz minket még Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

jós, jóslás, ezotéria, negatív energia, fekete mágia, vigyázz

A negatív energiák jelenléte nem játék! Intenzitásuktól és szándékuktól függően már igen rövid idő alatt is képesek jelentős károkat okozni egy ember szellemi és fizikai jólétében. Mindenképpen kérj segítséget, ha felmerül a gyanú, hogy negatív entitások kerülgetnek, esetleg megátkoztak!!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (10)

Istvánné on október 28, 2014 Válasz

Köszönöm ,hogy ilyen sok információt megosztott velem ,majd keresem mihelyt az Alexander mágus könyvét megkaptam mert úgy tudom fel kel hívni önöket hogy beiktassák a könyvet ,Csak ne lenne olyan drága a percdíj mert amikor hívom önöket alig tudunk jóformán beszélni máris megszakad a szám és nem tudtam meg semmit hogy mit kel tennem ahhoz hogy az életem jobbá forduljon.Havi 25000ft -ból nemigazán tudom mindig megengedni hogy 5000ft -tal feltöltsem a telefonomat ,hogy tudjak önökkel beszélni .Maradok tisztelettel Zsuzsanna

  Astro24h on október 30, 2014 Válasz

  Kedves Istvánné! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzést és kellemes időtöltést a weboldalon. Éjjel-nappal segítünk. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 0690 603 411 számon (381Ft/perc).

Éva on június 22, 2015 Válasz

Én a fiam nevében írnék,sajnos minden balul üt ki körülőtte.Szinte hihetetlen hogy semmi nem sikrerül neki az életben.Ami elromolhat az el is romlik neki.Nagyon el vagyok már keseredve.Annyit dolgozik,harcol ez a gyerek és nincs boldogsága.Mit tegyek?Sagíteni szeretnék neki.Már végső elkeseredésemben fordultam ide mert tanácstalan vagyok.Valaki segítsen nekünk!

Astro24h on szeptember 30, 2015 Válasz

Kedves Éva! Nagy valószínűséggel akkor átok vagy rontás lehet a fián, és ettől azonnal meg kell szabadulni! Kérem keresse fel minél előbb Ágnes jósnőt a 313-as kódon. Kiváló szakember, kérje a segítségét a 0690633931-es (485Ft/p) telefonszámon.

Magit on október 30, 2015 Válasz

Nagyon szepen koszonom a sok sok segito tanacsot. Egyensulyba kerult az eletunk. Fontos,hogy nagyon oda kell figyelni a jelekre. Udvozletttel. Margit

  Astro24h on november 2, 2015 Válasz

  Kedves Margit! Nagyon örülünk, hogy segíthettünk! Ha elakadna a jövőben, tanácsra lenne szüksége, szakembereinket bármikor eléri a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Ágnes on február 7, 2016 Válasz

Nagyon tetszik a cikk ,és hogy mindenkinek tudnak segíteni, de mi van akkor ha ezen tárgyak közül már semmi sem segít akár több tárgy egyszerre használása sem,és ha a cikk végén álló figyelmeztetések mind megtörténnek!!!!!Esetemben a helyzet már nagyon komoly volt ,mondhatni életveszélyes.a segítség megérkezett az utolsó pillanatban ,a jelenség és a negatív entitás megnevezésére vagyis kivel?mivel? álltam szemben kíváncsi lennék.

  Astro24h on február 8, 2016 Válasz

  Kedves Ágnes! Hogy mivel állt szemben pontosan, arra szakembereink tudnak Önnek választ adni! Eléri őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 ft/p). Ajánljuk Önnek Tündér Lilit a 954-es kódról, kiváló ebben a témában, keresse bizalommal!

laci on december 29, 2017 Válasz

lidercek vannak a haznal

  Astro 24h on január 11, 2018 Válasz

  Kedves Laci! Ha szeretne tisztítást kérni, jósainkat bármikor eléri érte a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét