1 perces jóslás – Lesz-e párkapcsolatom az idén?

Biztos válaszokat szeretnél párkapcsolati kérdéseidre? Hívd: 06 90 633 931 (485 ft/p)!

Kíváncsi vagy, hogy lesz-e párkapcsolatod az idén? A leggyorsabban az ingától kaphatsz pontos és egyértelmű választ a kérdésedre.
Mielőtt használni kezded az ingát, fogd a két tenyered közé, és tartsd úgy kb. 10 másodpercig. Fontos, hogy az inga átvegye a rezgéseidet. Amikor kérdezel, akkor természetesen nem az inga válaszolja meg a kérésed, az inga csak közvetíti a választ és a belső mestered, a felsőbb tudatalattid üzenetét adja át.  

Szeretnéd tudni, hogyan készíthetsz szerelemi bájitalt? Kattints IDE!

Az inga és a kártya használata egy-egy módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a mindent tudó fölöttes énünkkel, aki nem fukarkodik az információval, ha megfelelően ráhangolódunk és figyeljük a jelzéseit.

Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

Tekerd az ingát a jobb mutatóujjadra úgy, hogy minimum 10 cm-re legyen a kezedtől, és várd meg, amíg teljesen mozdulatlan lesz. Vigyázz, hogy ne mozgasd a kezed, az sem baj ha kitámasztod a karod valamihez, hogy fixen álljon és biztos lehess benne, hogy nem mozgatod az ingát.
Először tisztáznod kell, hogy az inga hogyan mutatja az “igent”, a “nemet”, és az “igen is meg nem is” válaszra milyen irányba fordul.
Mondd az ingának, hogy mutasson egy “igent”, és az inga valószínűleg balról jobbra fog forogni, ha máshogy jelez, az sem baj, de jegyezd meg, hogy hogyan mutatta az “igent”, majd kérd meg, hogy mutasson nemleges választ. Ezután teszteld, miként jelzi azt, ha a kérdésedre a válasz “igen is meg nem is”.

Szoktál furcsákat álmodni? Lehet, hogy láttál már mostanában olyan álomképet, ami szerelem eljövetelét jelzi. Nézd meg ITT!

Ha megvannak a válaszok, akkor felteheted a kérdésed. Koncentrálj a kérdésedre és minden mást próbálj kizárni, hogy biztos lehess benne, hogy az inga a feltett kérdésre válaszol. Érdemes hangosan is kimondani azt, amire a választ várod, majd figyeld az ingát. Az inga határozottan elmozdul majd valamelyik irányba és megmutatja neked a választ.

szerelmi jóslás, szerelmi mágia, astro24h hallhatatlan szerelem,

Ha “igen is meg nem is” választ kapsz, akkor vélhetően lesz párkapcsolatod 2015-ben, de még ebben az évben véget is ér, vagy olyan kapcsolatod lesz, ami van is, meg nem is, tehát elképzelhető, hogy olyan személlyel bonyolódsz szerelmi viszonyba, akinek már van párja, és így a kapcsolatot majd titkolni kell. Tehát lesz is, meg nem is.
Ha az inga nemmel válaszolt, ne ijedj meg, hiszen egy sorsfordító mágiával, egy szerelmi szertartással ezen könnyen lehet változtatni!

Kérj egy szerelem bevonzó szertartást a 0690 633 931-es telefonszámon (485 ft/perc). Ha már megtaláltad az igazit, akkor kérj egy Hűség-Pecsétje Mágiát, hogy biztos lehess benne, soha nem csal meg a párod és örökké együtt maradtok. Mindezt akkor is kérheted, ha külföldön élsz: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét