1 perces jóslás – Érdemes-e munkát változtatnom most?

munka

Munkahely változtatáson töröd a fejed? Régóta váltanál, de nem mered megtenni az első lépést? Szeretnéd tudni, hogy érdemes –e munkát változtatnod, és gyors, pontos választ akarsz, de semmilyen jós eszközöd nincsen? A megoldás egyszerű: keress egy láncot és egy gyűrűt. Jó, ha a gyűrűn nincs kő, csak egy egyszerű karikagyűrű, de ha csak köves gyűrűd van, akkor azt használd.

Előbb mosd le  a gyűrűt folyó víz alatt, majd pár másodpercig fogd a két tenyered közé, hogy átvegye a rezgéseidet. Fűzd rá a gyűrűt a láncra és tekerd a lánc végét az ujjadra.

Kérdezd meg a gyűrűtől, hogy milyen módon jelzi neked az igen választ. A gyűrű elmozdul majd valamerre, jegyezd meg hogy merre fordult, majd ugyanígy ellenőrizd a nemleges választ illetve, azt amikor nincs válasz, mert nem időszerű a kérdésed.

Ezután nincs más dolgod mint hangosan feltenni a kérdésed, hogy érdemes –e  munkát változtatnod és figyeld merre mozdul az inga. Ha részleteket szeretnél tudni, akkor használj kártyát  a bővebb információk feltárására. Ha nem ismered a kártyát, akkor kérd szakember segítségét a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc).

astro24h jóslás, karrier, állás, munka, munka lehetőség

A másik egyszerű és gyors  módja annak, hogy igen vagy nem választ kapj a kérdésedre, ha meggyújtasz egy fehér gyertyát majd figyeled a lángját. Ha a láng jobbra mozdul az igent jelent, ha balra akkor az nemet, ha a gyertya füstöl, akkor negatív energia van rajtad és elveszítheted a munkád, úgyhogy azonnal hívd a 0690633931-es telefonszámot (485 Ft/perc)és kérj egy tisztítást és védelmet.

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét